Wpis z mikrobloga

Mam zamiar stworzyć wiekopomny Projekt Bogna, który na zawsze rozstrzygnie, czy samo posiadanie tzipy wystarczy, aby faceci skakali jak małpy i pozbawiali się godności i honoru w imię mitycznego roochańska.

-zakładam fejkowy profil na portalu Fotka
-będzie to profil laski 1/10, max 2/10 (najlepiej jakaś gruba i zaniedbana locha ze zdjęciami złej jakości)
-zaznaczę, że mam wykształcenie podstawowe (błędy ortograficzne), piję, palę, mam troje dzieci, ale jestem wolna
-bezrobotna
-imię jakieś chvjowe, typu Bogna xD
-miejsce zamieszkania - jakaś wioska w okolicach Chorzowa
-będę patrzył, ile mam par, sam nie będę inicjował żadnych rozmów (ale facetom będę dawał "jak leci" serduszka, czyli takie łączenie się w parę)
-w rozmowach będę zachowywał niski poziom kultury wypowiedzi, może nawet będę stylizował pisanie na etnolekt śląski

Jestem ciekawy, jaki będzie wyglądał przeciętny profil faceta, który będzie do mnie zarywał (bo jestem pewien, że tacy sie znajdą).

#blackpill #przegryw #projektbogna #fotkapl
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Horkheimer: na yt są już filmy z podobnych projektów gdzie kobieta ma zespol downa/przeszlosc z hivem/zamyka licznik na wadze łazienkowej i żadna z nich nie miała problemu ze znalezieniem kolegi do ruchania - wiec u Bogny wynik też raczej wiadomy z góry ale i tak props dla ciebie, takiego contentu nigdy za wiele, chociaż raczej nic nie udowodnisz bo kto chce wypierać ten dalej będzie wypierał
  • Odpowiedz
@selus497: Ale nawet i to o czymś świadczy. Spermiarze nie mają żadnych warunków, żadnych wymagań - klikają jak leci, byleby którakolwiek zwróciła na nich uwagę dając serduszko.
A tak poza tym - piszą, piszą. Zrobię o tym oddzielny wpis, bo tu już się robi bałagan. No i trochę jeszcze za wcześnie, by wyciągać wnioski co do typowego profilu adoratora.
  • Odpowiedz