Czy dobrze rozumiem, że wszystkie dziewczyny w #ekipa znalazły się tam poprzez zaserwowanie popisowego dania, czyli dania dupy? #friz #przegryw #stulejacontent
Oprócz Warsow, któraś jest atrakcyjna? Albo nadlane, albo kanciaste twarze. Jako do ludzi nic nie mogę mieć bo cóż każdy jest jaki jest, ale do przestrzeni prywatnej zapraszać nie muszę.
@ETM97200: Znaczy no, każdy ma swój gust i nie ma co o nim dyskutować, ale cały tag jedzie wersow za to ze jest sztuczna wiec jestem w szoku ze tutaj taki pozytywny komentarz o niej piszesz ( ͡°͜ʖ͡°)
@dytkafrytka po samym klipe promującym 3 sezon - pomyślałem - no kretynka, ale po 10 godzinach z nimi to się wydaje jedna z sensowniejszych osób tam. Ze sobie coś zrobiła? Może tak, nie wygląda źle.
@hauser15: coś takiego, każda dziewczyna w ekipie jest tam bo jest dziewczyną kumpla karola no może oprócz murcix, bo ona, mixer i friz znali się już podobno 4 lata temu, ale to wciąż przez mixera
#friz #przegryw #stulejacontent
no może oprócz murcix, bo ona, mixer i friz znali się już podobno 4 lata temu, ale to wciąż przez mixera
Komentarz usunięty przez moderatora