Wpis z mikrobloga

@luk04330: Będę wpychac za jakies 15-20 dni, bo jeszce staram sie ogarniac juz jak wyjsc z postu. W soki dąbrowskich nie chce sie bawic.. Może masz jakas ciekawa rozpiske jak wyjsc z postu na naszych keto zasadach
  • Odpowiedz
@Koniec_przegrywania: z tego co pamiętam to najlepiej wychodzić chudym mięsem. Zawołajmy kolegę @anonymous_derp i poprośmy o rade, bo pamiętam, że zaliczył długi post i wyszedł bez komplikacji. Także Derp, poradź proszę jak wyjść z postu 10 dni zgodnie z keto/carnivore a nie jakimiś soczkami.
  • Odpowiedz
@luk04330: Dobrze, jutro okolo 21 odezwe sie, bo praca mi wre :)
Codziennie postaram sie napisac odnosnie samopoczucia, uczucia glodu, ilosci spozytej wody/kawy/miety/pokrzywy. Suplementacje pozostawiam ze soba, czyli od rana ashwa, bacopa, biotyna, k2+d3. Na noc melatonina
Oczywiście sól, bo sól jest soloo życia ^^
  • Odpowiedz
@luk04330: @Koniec_przegrywania: Generalnie bym się nie martwił *refeeding syndrome*, bo nie jesteśmy jakimiś zagłodzonymi prawie na śmierć więźniami z obozu zagłady. Tydzień czy dwa wielkiej różnicy nie zrobi. Osobiście wychodziłem z 7-dniowego na dietę mieszaną, i nic mi nie było (choć zjadłem trochę mniej niż zwykle), tak samo jak nic nie było potem po wychodzeniu z następnego 7-dniowego na mięso i jajka. Wychodziłem również z 14-dniowego na chude
  • Odpowiedz