Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@s__n: polecam na przyszłość ponacinac skórę ryby- przyprawy wtedy mogą dotrzeć do mięsa
edit: właśnie zauważyłem, że jednak naciąłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@s__n: Na drugi raz nie rób jednocześnie w folii aluminiowej i z cytryną, bo reagują szkodliwie. Ponacinaj też mocniej ją po bokach i nie bój się przypraw :) Polecam pieprz cytrynowy, świeże chili, pietruszkę, kolendrę, czosnek.
  • Odpowiedz
@mmartymcfly: Nie, skórę się ściąga.

@Aureolus: Ponacinana, z folii był zrobiony kokon do gotowania, później rozcięty, cytryna na wierzch i jeszcze 10min w piekarniku. Natarta solą ziołową, pieprzem, w środku czosnek, świeża pietruszka i cytryna.

@3brd: Faszerowana xd

@WykopekNaPolEtatu: Dopieczony, jeszcze jak :D Mięsko rozpływające się w ustach, idealna konsystencja :D
  • Odpowiedz