Wpis z mikrobloga

@Espada97: No ciekawe ile wniesie do rongu. Do walki zostalo jeszcze troche czasu wiec nie jest powoedziane ze bedzie wazyl tyle co na foto. Moze przybrac.
  • Odpowiedz
@Espada97: w jego przypadku im mniej tym lepiej, fury nie nokautuje jednym ciosem, a jak będzie lżejszy to pozytywnie to się odbije na szybkości, pracy na nogach, defensywie i kondycji, czyli filarach jego boksu
  • Odpowiedz
Ja tam mega szanuje za jedno Tysona, to jest naprawdę mega transformacja i jeśliby jakimś cudem pokonał Antka to po rozwaleniu Wildera, Klitschki i AJ byłby brany pod uwagę najlepszego HW w historii. Wygląda teraz super, pewnie jest jeszcze szybszy niż w walkach z ogórkami jak Schwarz gdzie walczył jakby urwał się z piórkowej. Mam nadzieję, że zobaczymy prime Antka vs prime Furyego aby zobaczyć starcie na które wszyscy czekamy. Mam tylko
  • Odpowiedz
@kubaadamek: z Wilderem kluczowanie to była świetna strategia, bo Wilder potrzebuje miejsca na zrobienie krzywdy i jest fatalny technicznie. Joshua jest znacznie lepszym bokserem, więc potrzebna jest prędkość
  • Odpowiedz
@Espada97 nie sądzę, że Fury wyjdzie taki lekki. On serio jest gigantyczny - ma 206 cm wzrostu (Joshua 198) więc zejście poniżej 111, które miał w walce z Klitschko jest raczej ciężkie do zrobienia. Teraz na pewno waży w okolicach 111 bo może i brzucha nie widać, ale mięśnie już tak. Nawet gdyby wyszedł ważąc 98 kilo to by wygrał bo biegałby po ringu jak j----y Sonic i Joshua w życiu
  • Odpowiedz
@Espada97: na jakiej podstawie Ty widzisz AJ jako faworyta? :) Bo MOZE bedzie wazyc wiecej? xD Fury jak bedzie chciec to wbija szybko pare dodatkowych kg, równie dobrze to może być mind game z jego strony, żeby obóz Antka wprowadzić w błąd. Gość wstawał po b-----h od wildera, jak wejdzie do głowy AJ to bedzie ciekawie. Żeby nie było, nie uważam jak niektórzy że to bedzie łatwa walka dla Tysona
  • Odpowiedz