Wpis z mikrobloga

• 0
@AgentGRU: lubie bardzo mate, lubie jego schodki, patointeligencje, brak autotune, fajne teksty takie lekkospermiarsko-jajcarskie. Ale ten kawalek jest zwyczajnie srednioprzecietny z naciskiem na przecietny. Beat chbya jeden z najslabszych jakie slyszalem u niego, a teledysk to chaos. jak czesto mialem z nim ze cos przesluchalem raz to od razu lecialo w petli, tak przesluchalem tego i wylaczylem i odpalilem schodki

Mam to samo. Ogolnie nie przepadam za rapem ale parointeligencja
  • Odpowiedz
K---a Mata, Taco itp. jebią populizmem tak bardzo, że aż żenada łapie. Patrzcie dzieci, jestem popularny i powiem ze j---c pis hehe spropsujcie mnie bo to popularne

@LeVr: no tak, bo artyści w ogóle nie powinni się wypowiadać, należy im zatkać mordy ziemniakiem xD
  • Odpowiedz
@malinq: Ale dlaczego w takim razie nie łapali sie polityki tak z 2 czy 3 lata temu? Odpowiedz jest prosta - mają to kompletnie w dupie, a śpiewają o tym teraz, bo to modne i na czasie. Robią to tylko po to żeby zdobyć poklask u swojej grupy docelowej tj. wśród gimbusów, ktore nie rozumieją czym jest podatek dochodowy, ale mówią ze interesuja sie polityką, bo pis zły hehe. Gardzę
  • Odpowiedz
@AgentGRU: Uważam, że kawałek tekstowo jest spoko, jest dobrym nawiązaniem do patointeligencji teledysk jest spoko rozbawiła mnie scena z prowadzacymi 'DDTVN' ale bit i aranż mi strasznie nie siedzą.
  • Odpowiedz
@LeVr: może dlatego, że 2-3 lata temu nie było takiego ogólnego bejtu na pis przez młodych? A raperzy są młodzi? Nie zauważyłeś, że hejt na władzę się uwypuklił? Wcześniej kawałki o zabarwieniu politycznym też istniały, tylko wtedy jeszcze nie było Spotify, Tidala i nie wszystko szło takim viralem w necie. A łapie się polityki bo to polityka złapała jego po patointeligencji robiąc aferę w mediach.
  • Odpowiedz