Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +76
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
dariusz44 +1062
#bekazpisu #wybory #oswiadczenie
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Uwaga mam ważny komunikat, do wszystkich symetrystów twierdzących, że żadna władza nigdy nikogo nie rozliczyła, i nikt z PISu nie pójdzie siedzeć.
Otóż nikt nigdy w historii 3RP nie łamał prawa tak masowo, i bezczelnie jak PIS. I bekną za to NA PEWNO!
Zatem spotkajmy się za rok, od utworzenia nowego rządu, i jeżeli żaden z czołowych polityków PiS (Obajtki, Ziobry, Szydła i tak dalej. Pierwszy garnitur PISu)
Kupiłem mały dom w mieście za prawie bezcen. Niestety był do gruntownego remontu, poprzez elektrykę,gaz, nawet woda. Bo w zimie puściły zawory. Zalana cała piwnica, ściany również. Ale ten dom ma duży potencjał. I w sumie już wszystko prawie ogarnięte, została wykończeniówka. Od 2 tygodni śpię w jednym prawie skończonym pokoju i może to dziwnie/śmiesznie zabrzmi ale zacząłem wierzyc w duchy. Słyszę w nocy różne głosy, jakby ktoś mi pod uchem robił takie "ssssssss". Wiem, że to brzmi komicznie, ale serio tak jest. Zawsze tez się śmiałem z tych filmów o duchach, bo nigdy w to nie wierzyłem. Teraz zaczynam się może nawet trochę bać/ czuć się niepewnie w tym domu. Nie ma trzaskających drzwi, latających przedmiotów czy w odbiciu lustra jakiejś postaci, ale czasami mam wrażenie że ktoś na mnie się patrzy, że czuję czyjeś oddychanie. To jest po*ebane w ciul i ryje mi banie. Kiedy kładę się spać to czuję duży niepokój, i zazwyczaj nie śpię od strony ściany. Jak siedzę i oglądam jakiś film albo pracuję przy kompie to czuję że ktoś obok usiadł. Takie dziwne uginanie sofy jakby faktycznie ktoś usiadł obok, ale nikogo nie ma. A co do odgłosów. To czasami jest takie dziwne (głuche) szuranie kapciami albo jakby ktoś boso chodził po panelach. Jezu nie wiem co o tym sądzić. Sprawdziłem sobie w domu czynnik gazu i jest okej, więc czadu nie mam. Nie mówię narazie nikomu bo pomyślą że anonowi odbiło :/
#duchy #problemypierwszegoswiata #egzorcysta #zjawiskanadprzyrodzone
https://www.wykop.pl/wpis/24226109/przypadek-pana-h-cisza-i-brak-odglosow-w-domu-pana/