Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
Td;lr Mam patową sytuację z duchami w domu.

Kupiłem mały dom w mieście za prawie bezcen. Niestety był do gruntownego remontu, poprzez elektrykę,gaz, nawet woda. Bo w zimie puściły zawory. Zalana cała piwnica, ściany również. Ale ten dom ma duży potencjał. I w sumie już wszystko prawie ogarnięte, została wykończeniówka. Od 2 tygodni śpię w jednym prawie skończonym pokoju i może to dziwnie/śmiesznie zabrzmi ale zacząłem wierzyc w duchy. Słyszę w nocy różne głosy, jakby ktoś mi pod uchem robił takie "ssssssss". Wiem, że to brzmi komicznie, ale serio tak jest. Zawsze tez się śmiałem z tych filmów o duchach, bo nigdy w to nie wierzyłem. Teraz zaczynam się może nawet trochę bać/ czuć się niepewnie w tym domu. Nie ma trzaskających drzwi, latających przedmiotów czy w odbiciu lustra jakiejś postaci, ale czasami mam wrażenie że ktoś na mnie się patrzy, że czuję czyjeś oddychanie. To jest po*ebane w ciul i ryje mi banie. Kiedy kładę się spać to czuję duży niepokój, i zazwyczaj nie śpię od strony ściany. Jak siedzę i oglądam jakiś film albo pracuję przy kompie to czuję że ktoś obok usiadł. Takie dziwne uginanie sofy jakby faktycznie ktoś usiadł obok, ale nikogo nie ma. A co do odgłosów. To czasami jest takie dziwne (głuche) szuranie kapciami albo jakby ktoś boso chodził po panelach. Jezu nie wiem co o tym sądzić. Sprawdziłem sobie w domu czynnik gazu i jest okej, więc czadu nie mam. Nie mówię narazie nikomu bo pomyślą że anonowi odbiło :/

#duchy #problemypierwszegoswiata #egzorcysta #zjawiskanadprzyrodzone
  • 22