Wpis z mikrobloga

minimalną ilością homopropagandy

@Misiu89: BŁAGAM XDDD Jak ktoś ogląda normalne filmy to tam mu w--------i żarometr. Koleś który ma żonę nie zdaje sobie sprawy z orientacji i w sumie to jest tak wplątane że wydaje się głównym wątkiem tego gównofilmu. Stracony czas nie dzięki
  • Odpowiedz
@Asarhaddon: Oglądaj ale bez mojej odpowiedzialności. Dla mnie ten film przestał robić się poważny w pewnym momencie przestałem uważać co się w ogóle odgrywa. Chyba trafna recenzja z filmweb:

Jako koleś zafascynowany archeologią, jestem bardzo zawiedziony tym filmem. Podchodziłem do niego z entuzjazmem, a dostałem kubeł zimnej wody na gębę. Tytułowych wykopalisk jest tu jak na lekarstwo. Nawet nie dowiadujemy się co konkretnie znaleźli. Film jest skupiony na chorobie bohaterki,
  • Odpowiedz
@Polanin: Osobiście uważam że za kręcenie takiego gówna powinni dawać jakieś kary już nie chodzi o propagandę jaką sobie obrali, ale usilne wciskanie tego jako wątek niby poboczny a tak ważny że się ciągnie prawie jak główny. Drugi film polecam historia Mari Stuart i wplątanie w dane historyczne propagandy króla który się z nią żeni i zdradza ją z gościem który identyfikuje się jako kobieta ale w tamtym wieku nie
  • Odpowiedz