Aktywne Wpisy

Fimke +1639
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Dostałem propozycję pracy oddaloną o 50 kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. I nie wiem co zrobić. Obecnie zarabiam w porywach 5500 zł, ale mam blisko. Tam około 11 000 zł, tylko dojazd 50 kilometrów w jedną stronę, ale autostradą. Ładować się w to po same kule? Czy dystans mnie zmęczy? #pracbaza #pytaniedoeksperta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
Nie, w ogóle nie mamy bańki mieszkaniowej w Polsce. Ani troszeczkę.
#nieruchomosci
Jak ktos buduje to wie jakie są prawdziwe koszty.
Oni sciemniają. Poprostu golą ludzi ile się da. Ludzie zaciągając kredyty wirtualną kase ktorej nie zarobili biora na 30 lat do przodu i liczą że jakoś to będzie.
@zeszyt-w-kratke: z mojej perspektywy to jest ok. Ostatnio też piekarnia jest deweloperem w Warszawie na Pradze czy teraz Lidl. Tylko potem niech nie mówią, że państwo nie umie budować mieszkań. Bo jak widać piekarnia i Lidl potrafi.
@acpiorundc: tak mówią tylko deweloperzy
@acpiorundc: producent galanterii skórzanej też jest ostatnio deweloperem i ja uważam że bardzo dobrze. Ludzie bardziej potrzebują mieszkań niż kurtek skórzanych.
@preferencyjne_posty: sugerujesz że typowego pracownika Lidla będzie stać na kupno nowego mieszkania ( ͡° ͜ʖ ͡°) W tajun razue niech nas niemcy skolonizują
@preferencyjne_posty: w białymstoku jeden taki kaufland jest. Na parterze sklep, a wyżej kilka pięter mieszkań. Chociaż wydaje mi się że to nie kauf jest właścicielem
Ino minus taki ze IMO jakby postawili blok nad Lidlem to okej, albo jakoś to
Producent pieczywa w Warszawie zbuduje mieszkania - deweloperka kusi wszystkich