Aktywne Wpisy
BayzedMan +18
Wiecie co jest najśmieszniejsze w tym konflikcie?
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Mam szanse na dziewczynę z brzydka morda? #przegryw #pokazmorde
Z pierwszych wrażeń, nie wiem jaki to upchali w tak małej obudowie. Stawiam że napęd BD zajmuje więcej miejsca niż by się wydawało. No a przy tym S'ka jest wręcz bezgłośna.
Pad minimalnie zmieniony od czasów X360 bo to konstrukcja wręcz idealna ¯\_(ツ)_/¯ UI spoko, zgubić się nie da.
Gry wyglądają bardzo dobrze a przynajmniej z odległości tych 3-4 metrów. Pewnie gorzej niż na Series X no ale jak za ~1000 zł mniej? Nie można narzekać. Współczuję tym co dalej kupują One S / One X.
#xbox #xboxseries #xboxseries #konsole #gry
@L3gion: a weź. W pracy mamy takiego agenta, który dziecku sprawił taką przykrość w zeszłym tygodniu. W tej samej cenie...
@pisuardessa: Za trochę ponad miesiąc ma wyjść trylogia legendary edition. Pewnie będzie wyglądać jak na PC z modami.
Sam przeszedłem wszystkie 4 części (włącznie z niezbyt lubianą andromedą) jedna
Tak czy siak uwielbiam ME1 za fabułę (najlepsza w serii wg mnie, jeśli idzie o główny wątek) i klimat, ale skoro już
@pisuardessa: Jest chyba jakiś interaktywny komiks w którym można zapoznać się z fabułą jedynki i podjąć wybory, które będą miały jako taki wpływ na kilka zdarzeń i dialogów w