Aktywne Wpisy
urwis69 +808
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Lujdziarski +157
Na początku lat 80, urodziła się moja siostra, jako wcześniak. Zmarła po 3 dniach. Dzisiaj, albo nawet te 10 lat później by ją odratowali.
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Jak byłem dzieckiem, to wiedziałem że miałbym siostre, ale moja mama nigdy za specjalnie o tym nie lubiła mówić. Do dzisiaj widzę, że sprawia jej to ból jak czasami rozmawiamy o Marcie. Dzisiaj miałaby te 40 lat, pewnie dzieci a kurde nie miała na życie nawet szansy.
Zawsze
Cześć! Dziś zapraszam Was do przepisu na najprostsze ciastka świata z tylko 3 składnikami
Niestety przez działania użytkownika @Kodak, który stworzył znalezisko gruby nie wejdzie na główną nie można filmu obejrzeć klikając w play tylko trzeba przechodzić do YT. Mam jednak nadzieję, że to jeszcze bardziej zmotywuje Was do wykopania :)
Mąka, masło, cukier i cyk gotowe! Przepis prosty, krótki i szybki do zrobienia. Mam nadzieję, że się wam spodoba!
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
MG78
Jadłeś kiedyś shortbread?
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...