Wpis z mikrobloga

Jaki prosty, tani CRM z aplikacją na iOS, androida i najlepiej dostępem web albo apką na MacOS? Nie potrzebuje integracji, złożonych procesów sprzedażowych i zarządzania projektami. Zależy mi jedynie na bazie klientów, z historią kontaktu itp.
A może jakieś gotowe szablony takiej bazy w #excel da się znaleźć?

#crm #firma #jdg #informatyka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JuneJohn: Używam pipedrive Jest prosty a przy tym da się go rozbudować. Tani raczej nie jest. Sa aplikacje do integracji gmaila, na Android i iOS. Ceny takiego zestawy zaczynają się od 50zł/osobę/miesiąc
  • Odpowiedz
@zibizz1: dzięki, sprawdzę chociaż widzę że to chyba skupia się nie lejku, a ja nie na tym mi zależy
@OptimaSales: nie widzę cennika na stronie. Ale chyba głównie zależy mi na aplikacjach mobilnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@JuneJohn: tak może wygląda. Jak np dzwoni telefon od klienta to wyskakuje Ci od razu klient i widzisz np aktualny temat. Po telefonie otwiera się okienko w którym możesz wpisać notatkę na temat rozmowy. I okienko w którym możesz sobie zaplanować kolejna rozmowę/spotkanie. U nas nie wszyscy się przełamali żeby korzystać z wszystkich funkcji, ale są tacy co się ostro wkręcili i lubią korzystać.

My mamy 3 osobne lejki utworzone.
  • Odpowiedz