Aktywne Wpisy
xeacaex +627
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +50
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
Mając niecałe 7 milionów przez 23 lata, wydał na nieruchomości prawie 6 milionów.
Q--a. Ja z żoną przez ostatnie 6 lat zarobiłem niecałe 1,3 mln netto i w tym czasie udało nam się przeznaczyć na nieruchomość jakieś 600 tysięcy.
Bez wakacji na Malediwach i nurkowania w Blue Hole, bez chodzenia do restauracji i robienia imprez.
Tygodniowe ferie z Polsce raz w roku i czasami jakieś "siti brejki".
K---a niewiele znam osób równie oszczędnych. Mamy jeden samochód za 45k kupiony 3 lata temu, spłacone mieszkanie i dwójkę dzieci.
Q--a, zarabiamy ok 17k miesięcznie, a kupuję t-shirty po 30 zł i 2 pary jeansów rocznie, zawsze w outlecie. Na najdroższe wydałem 160 zł.
A Obajtek, k---a, na utrzymanie siebie i 38 nieruchomości wydał przez 23 lata 2 razy tyle co ja przez 6 lat na utrzymanie 1 mieszkania, rodziny i samochodu.
Mam nadzieję, że jak zmieni się władza, to mu zrobią takie trzepanie papierów jak przez ostatnie półtora roku Ziobro robił Grodzkiemu.
#pis #orlen #obajtek #dobrazmiana #k------c
@pokpok: no bo widzisz Ty nie jesteś urzędnikiem, który oprócz pensji dostaje obiadki od wspólników, samochody pewnie służbowe, wakacje pewnie jakiś deweloper, a zresztą mówił, że 20 lat nie był na wakacjach XD
Ty jesteś rozrzutny, a Pan don Orleone po