Aktywne Wpisy
Dawul +29
W sumie zastanawiam się, skad nieustajaca moda wsrod mlodziezy na smieszkowanie z Jana Pawła II. Przeciez to najbardziej przeruchany zart ostatniego 10-lecia. Naprawde rozumiem, ze 10 lat temu, ludzie musieli jakos odreagowac torpedowanie Janem Pawłem II w szkole plus osoby, ktore sie trollowalo byly bardzo żyznym gruntem na takie akcje ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ale teraz wlasciwie smianie sie z papieza to mainstream. Nawet jakies firmy to wciskaja
muskutanin +94
Po bezproblemowym odklejeniu tylnego panelu, chcąc odpiąć tasiemkę od czytnika linii papilarnych, dosłownie bardzo ale to bardzo delikatnie została naprężona pleckami i urwała się na zgięciu. Wiedziałem że jest to element niesamowicie delikatny, nie sądziłem że aż tak. Cóż, telefon będzie bez czytnika. Poza tym wszystko działa poprawnie.
Samo wymontowanie modułu przebiegło prościej niż przypuszczałem. Odkręcenie kilku śrubek, odpięcie kilku tasiemek i to wszystko.
Plecki skleiłem na klej T-7000. Teraz jest ściśnięty kilkoma ciężkimi książkami aby dokładnie plecki zostały przyklejone. Mam nadzieję, że ten klej dobrze trzyma i nic nie zostanie rozklejone z czasem. Wszystko przed nałożeniem kleju odtłuściłem IPA i to bardzo dokładnie.
To jest zdjęcie z nowego aparatu. Gra i buczy.
#telefony #elektronika #serwisgsm #oswiadczenie
Problem w tym że czytnik jest mocno wklejony, a ja nie mam już takich zdolności aby go wymienić i wiem że jeśli bym to zrobił to koniec - trzeba by iść do fachowca. Jest dobrze i tak zostanie.