Aktywne Wpisy

serniczekwiedensky +141
balladyna #pokazmorde
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
miscellanous +174
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja

Trochę im biznesy pozamykano i marudzą, protestują, otwierają się na lewo.
A tymczasem porządna polska - PAŃSTWOWA - firma sama z siebie rok temu zamknęła sklep i ma #!$%@?. Nie nie muszą, nigdzie im się nie spieszy, niby by mogli otworzyć, ale nie wiadomo czy wirus nie przyjdzie i nie kupi sobie pistoletu. A taki wirus z pistoletem to już całkiem nie do zatrzymania XD
Rozumiecie - firma rok temu "do odwołania" zamknęła sama z siebie swój sklep. Dla kontrastu wyniki finansowe:
No i tak się wspaniale zarządza mieniem "państwowym" XD
#neuropa #bron #4konserwy #covid19
źródło: comment_1616497402yXE0unzkUNGeXC4R4SEuHs.jpg
PobierzNie chodzi mi o to, że koniecznie muszą sprzedawać cywilom w detalu. Chodzi mi o to jak się zarządza publicznymi pieniędzmi - to jest firma państwowa i to "za nasze" taka impreza, Najpierw ktoś wydaje hajs na stworzenie sklepu detalicznego, a później sam z siebie go zamyka "do odwołania" bo "wirus".
Ja rozumiem, że detal to może być dla nich zbędny biznes - ale to zamknąć to w cholerę. Czy firmę, która za 2019 przyniosła Skarbowi Państwa 2 miliardy PLN straty stać na ekstrawaganckie