Aktywne Wpisy

Przeczytałam komentarze pod wpisem @blinkarA i jestem po prostu przerażona poziomem wiesniactwa, płytkości i nie wiem co jeszcze komentujących. To jest tskie dno. Typowa Polska w pigułce. Wszelkie wykopki płaczą ze loszki to kuurvy i nie chcą ich bo są: niscy, grubi, wysocy, szczupli, maja małego #!$%@?, duże #!$%@?, oponkę, absy, pryszcze, zakola cokolwiek a laska wrzuca cycki na WOŚP i słyszy najobrzydliwsze komentarze ever.Nie, to nie jest wolność słowa tylko DRAMAT.

Homodoctus +87
Reakcja typowej #p0lki na moj opis gdzie sygnalizuje ze nie umawiam sie z samotnymi matkami i grubaskami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet
#heheszki #humorobrazkowy #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #p0lka #pieklokobiet

Masala Pizza & Kebab właśnie przegrała walkę z pandemią/lockdownem :-(.
Gdzie ja teraz będę kebsy (i pizze) zamawiał?
Bo na pewno ani nie w Skarpie, ani nie w Dubaju, czy też u innego Mustafy, i absolutnie (nie daj Boże) w Habiby!
No i chyba Piri Piri zamknęło swój lokal na Krakowskim Przedmieściu.
+ Nie raz było tak, ze jak zamawiałem do pracy, to cześć ludzi brała kebsy, a cześć brała pizze.
Więc wygodniej było zamówić w 1 miejscu.
Nie mam żadnego przywiązania do Masali, ale to zawsze smutna wiadomość, bo zniszczono im biznes zupełnie nie z ich winy.
Ale tak poza tym to naprawdę szkoda tej masali, bo jednak kebab był okej. Kij w rzyć Pisowi oraz ich debilnej polityce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Do Dubaju mam to, że mięso ścinają, kładą na tackę, i tak sobie tam lezy i czeka na następnego klienta, któremu odgrzewają je w mikrofali.
Przynajmniej tak robili w 2019 roku, gdy tam byłem (pierwszy i ostatni raz).
W końcu sam Makłowicz powiedział, że najlepsze kebaby jadł w Armenii.
Masala to był dla mnie taki złoty środek, nie najtańsze (ani najgorsze) gówno (jak w Falafelu, Habiby czy Skarpie), ani nie najdroższe wysublimowane mięsko.
@MangoZjem ja od jakiegoś czasu w Masali zamawiałem kebsy z kurczakiem, i według mnie nic się przez pandemię nie zepsuli (jeśli chodzi o kurczaka).
Pizze
A Dubaj nie odgrzewa w mikrofali, mieso ścinają dlugimi płatami i wrzucają w podgrzewacz, a potem na mniejsze kawałki szatkują na grillu i na tym tez grillu podgrzewają przed złożeniem w placka. Jadłem tam milion razy i nigdy nie widziałem żeby uzywali mikrofali. A znam chlopaków na tyle ze jak wchodze to nawet nie
Ja byłem w Dubaju w czerwcu 2019 roku, zamówiłem, wzięli mięso które mieli na talerzu, i wsadzili do mikrofalówki.
W międzyczasie, wzięli drugi talerz, na który ścięli mięso z donera.
Moje mięso się podgrzało, i zawinęli mi w pite.
Przyszedł kolejny klient zamówił, gość z obsługi wziął ten drugi talerz wsadzili do mikrofali, a "mój pusty" znowu zaczęli ścinać mięso z donera.
Więcej tam nie już