Aktywne Wpisy
JaZestarym +112
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
Fosfofruktokinaza +112
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
By ten kraj był czymś wielkim potrzeba.
- super wyedukowane, inteligentne społeczeństwo. Czyli reforma całej edukacji przez sztab ludzi ogarniętych.
- edukacja oparta na praktycznych rzeczach, mnóstwo eksperymentów, wizualizacji i pomocy naukowych.
- jak już będziemy mieć mądre społeczeństwo to referenda co rok w każdej ważnej sprawie. Nie ważne kto rządzi jak lud wybierze że chce aborcji to PIS ma przyklepać ustawę pro aborcyjną.
Demokracja mądrych ludzi =
@bialy_wilk: a najgorsze było to, że my w klasach fizycznych i chemicznych mieliśmy osobne pomieszczenia które kiedyś
@Niebadzlosiem: Zdroworozsądkowe
A filtry są wymogiem unii
@promateosz: przecież dalej tak jest, jak sobie nie obejrzysz na youtube to nie będziesz wiedział
@Niebadzlosiem: a jak wybierze calkowity zakaz to ma byc calkowity zakaz