Wpis z mikrobloga

Ciekawe jak to jest urodzić się i żyć w rodzinie z klasy średniej, takiej normalnej.

Mieć takich rodziców, którzy nie mają cię w dupie, znają przynajmniej jeden język obcy, zapewnią Ci godne warunki życiowe, ubrania, wykształcenie z dala od patusiarskich zwierząt, nie drą mordy bo zbiłeś szklankę za dwa złote, nie mają nałogów ani chorób psychicznych wyzwolonych złym dzieciństwem, substancjami psychoaktywnymi lub nadużywaniem alkoholu. Mają znajomych z którymi się spotykają i uczą cie życia społecznego.

Na pewno musi być super.

#przegryw #feels #suicidefuel
LajfIsBjutiful - Ciekawe jak to jest urodzić się i żyć w rodzinie z klasy średniej, t...

źródło: comment_1616361404VDYQt60Boca8RTB3fy34B4.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LajfIsBjutiful: Jest to spoko ale jeśli mowa o tej szklance co piszesz to jest tak samo XD nie ważne czy kosztowała 2zl czy 400zł to i tak efekt jest dokładnie taki sam reszta tak jak mówisz ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@LajfIsBjutiful: Myślę że fajnie mieć jakakolwiek w miarę normalna rodzinę xD u mnie to wszyscy się porozjezdzali, rodzice rozwoedzeni, dziadkowie nie żyją. W sumie to czasem się czuje jakbym nie miał żadnej rodziny w ogóle
  • Odpowiedz
@LajfIsBjutiful u mnie tak mniej wiecej jest. Co prawda stary wali wóde, ale w tej rodzinie nie widziałem żadnego abstynenta. Ale nie ma co narzekać. Spac gdzie mam, pieniądze są, ciepło jest i internet nie najgorszy. No generalnie całkiem spoko
  • Odpowiedz