Aktywne Wpisy

chris3d +91
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
źródło: 1000006133
Pobierz
Corrny +23
Ja p------e, jak ja kocham życie. Właśnie pije sobie drinka z różową na Teneryfie, najedzony tapasami. Nic mi więcej nie potrzeba, oglądam sobie zachód słońca. Przypominam najedzony tapasami, więc zero potrzeb, zero testosteronu, nie muszę z nikim walczyć, bo nie ma po co. Mam hajsy, mam jedzenie i bezpieczeństwo. Pozdrawiam.
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
#teneryfa #mojezdjecie #podrozujzwykopem
źródło: temp_file8304156773597942902
Pobierz

Myślicie, że Milan znacząco poprawił sytuację kadrową? Otóż nie tym razem xD
Wrócił Theo Hernandez, Zlatan, Calhanoglu i Bennacer. Z czego Zlatan ma siły na może 20 minut, a Bennacer nie grał od stu lat i formy będzie szukać przez miesiąc.
Za to wypadli Calabria, Leao, Rebic (który zdążył wrócić na jeden mecz i znowu się połamał), nadal leczą się Mandzukic i Romagnoli.
Tak że sytuacja jest niby odrobinę lepsza, ale z powracających jedyny w pełni sił to Theo, za to nie ma już ani jednego środkowego napastnika i zagra tam pierwszy raz w życiu parodysta Castillejo xD
To, co się dzieje z kadrą Milanu w ostatnich miesiącach to jest p--------a komedia.
A jak sytuacja w #united? Kilku chyba wróciło?
#acmilan #ligaeuropy
Cavani miał też lecieć, ale w ostatniej chwili stwierdził, że nie czuje się najlepiej. Bailly kontuzja, Martial też, ale wraca Pogba. Podejrzewam jednak, że nie jest gotowy na wyjściowy skład.
Generalnie życzmy sobie nawzajem szczęścia i dobrego meczu xD
Cavani też wrócił, ale złapał ponownie jakiś uraz na treningu, więc do Milanu nie
W każdym razie, chciałbym zobaczyć dobry mecz ze strony United. Tak jak potrafili zagrać w Sociedad, czy nawet ostatnio 1 połowę z West Hamem.
@Danzuo: Myślę, że jak Pogba się dobrze czuje, jest w pełni sprawny to zagra od początku. Ole będzie chciał zrobić wynik w 1 połowie, a potem myśleć nad zmianami (XD).
@allocer: Właśnie przeciwnie. Milan nie myślał realnie o mistrzu, celem był i jest awans do LM. W tej chwili przewaga nad 5 miejscem zmalała do zaledwie 6 punktów i sprawa jest cały czas otwarta. Dlatego nadal największe ciśnienie jest na ligę.