Aktywne Wpisy
miscellanous +359
Najgorsi w pracy fizycznej, szczegolnie na wszelkich produkcjach, tasmach czy budowach sa przewaznie ludzie, nie sama nawet praca.
Oczywiscie zaraz ktos wyskoczy na mnie, ze sie wymadrzam, uwazam za lepszego, bedzie wklejal obrazek free-thinkera, pisal ze na produkcji sa jednak spoko ludzie - owszem sa, nie zaprzeczam, zdarzaja sie jednostki, czasami osoby ktorym gdzies na jakims etapie zycia powinela sie noga.
Ogrom to jednak ludzie zwyczajnie prymitywni, toksyczni, zlosliwi, zawistni, wszystko najlepiej wiedzacy janusze, a jednoczesnie przerazajacy jest ten kompletny brak ambicji u nich. Zycie od weekendu do weekendu. I te tematy rozmow w kolo - pilka nozna, motoryzacja, jakies teorie spiskowe i kto, gdzie, z kim i za i ile. Muza na full, disco polo najczesciej, ruchanie oczywiscie i pytanie o to mlodego w kazdy poniedzialek czy cos bylo. Ja p------e... tak chyba wyglada pieklo.
Wieczna
Oczywiscie zaraz ktos wyskoczy na mnie, ze sie wymadrzam, uwazam za lepszego, bedzie wklejal obrazek free-thinkera, pisal ze na produkcji sa jednak spoko ludzie - owszem sa, nie zaprzeczam, zdarzaja sie jednostki, czasami osoby ktorym gdzies na jakims etapie zycia powinela sie noga.
Ogrom to jednak ludzie zwyczajnie prymitywni, toksyczni, zlosliwi, zawistni, wszystko najlepiej wiedzacy janusze, a jednoczesnie przerazajacy jest ten kompletny brak ambicji u nich. Zycie od weekendu do weekendu. I te tematy rozmow w kolo - pilka nozna, motoryzacja, jakies teorie spiskowe i kto, gdzie, z kim i za i ile. Muza na full, disco polo najczesciej, ruchanie oczywiscie i pytanie o to mlodego w kazdy poniedzialek czy cos bylo. Ja p------e... tak chyba wyglada pieklo.
Wieczna
Jestem na wakacjach w Hiszpanii i kolejny raz widze do jakich absurdow doszlo w Polsce i czemu robie pizze w domu w piecyku, steki kupuje w Lidlu i smaze na patelni, a nie jem nigdy nic w restauracji.
Super restauracja z gwiazdka Michelin, w miejscowosci 350 tysiecy mieszkancow, danie sklada sie z trzech elementow:
- przystawka - gazpacho
- glowne - dorsz
- deser - lody kokosowe
Super restauracja z gwiazdka Michelin, w miejscowosci 350 tysiecy mieszkancow, danie sklada sie z trzech elementow:
- przystawka - gazpacho
- glowne - dorsz
- deser - lody kokosowe





źródło: comment_1616076171SsOusHxRZ5T6gyfbPdXWse.jpg
PobierzJa bym brał na 1 raz 100-150ug, zależy czy dzik jesteś i czy masz znajomość z serotoninowymi zabawkami
@DeathDust98: powiedz, ze trollujeszXDD
tak jak pisze @Vigorowicz 1/2 małego kartonika.
Z drugiej strony jak kupiłeś bardzo tanio, to nie byłbym pewien czy to lsd, może to być tez NBOME. Jaka cena? Możesz napisać na PW jeśli chcesz
@DeathDust98: pamiętaj, że jak wrzucisz to pewnie przez kolejne 12h nie zaśniesz. Wiec lepiej mieć dzień wolnego po zabawie. Nie ma nic gorszego niż bycie pod wpływem substancji i świadomość, ze trzeba będzie iść do pracy chwile po tripiexD