Wpis z mikrobloga

Od wielu lat praktykowałem drogę przegrywu zwaną s-----------m, i teraz po raz pierwszy wytłumaczę ją piśmiennie. To teraz podczas pierwszych dni,dziesiątego miesiąca dwudziestego roku s----------a.Wspiąłem się na wyżyny s----------a aby oddać hołd niebiosom,pomodlić sie do wykopkaBordo oraz klęknąć przed januszpolem. Jestem s---------ą z zadupia,  S---------y incel który nie ruchał z małą fają , 40 lat.

Od młodości moje serce było zwrócone ku drodze przegrywu. Mój pierwszy pojedynek z rzeczywistością odbył się kiedy miałem 12 lat, młoda julka ze szkoły p0lek przykleiła mi gumę do włosów.

Kiedy miałem 16 lat zdolna patrycja zaczęła tworzyć memy z moją mordą. Kiedy miałem 21 lat wyjechałem na studia do wojewódzkiego i poznałem całą masę julek, nigdy nie zaruchawszy.

Po tym podróżowałem od miejsca do miejsa próbując tindera z laskami z różnych społeczności, i nigdy nie udało mi się zaruchać pomimo iż miałem 60 par. To było w wieku od 25 do 30 lat.

Kiedy dobiłem 30 spojrzałem na swoją przeszłość. Wszystkie moje porażki nie były spowodowane moją osobowością,pieniędzmi czy brakiem starania się.Po tym studiowałem dnie i noce w poszukiwaniu powodu, zrozumiałem drogę s----------a w wieku 35 lat.

Wtedy żyłem bez zauważania wyglądu. Poprzez drogę s----------a ćwiczyłem wiele sztuk oraz umiejętności żeby napisać ten tekst nie użyję badań blackpillu czy lekcji inceli ani  historii czy netflixowych filmów. Biorę swoje 200 znaków by wytułmaczyć prawdziwy powód mojego s----------a.

Księga 1

Przegryw jest powodem odrzucenia. Chady nigdy go nie doświadczają a kukoldy muszą znać swoje miejsce. Nie ma obecnie człowieka który naprawdę by zrozumiał co tym hipergamicznym bestiom siedzi w głowie.

Są różne drogi.Jest droga pogodzenia się poprzez zapoznanie się z naukami blackpilla, Droga Kukolda jako bankomatu dla julki, droga beciaka jako utrzymywacza samotnej matki i wiele innych dróg oraz sposobów przegrywania.Każdy wybiera wedle własnego sumienia.

Powiada się że przegryw jest drogą zrozumienia oraz nawracania i powinien on wykonywać oba.

Nawet jeśli ktoś jest failed normikiem może zostać oświecony jeśli zacznie się zapoznawać z oboma aspektami drogi jednocześnie. Generalnie rzecz ujmując, drogą przegrywa jest pogodzenie się z losem. Jednak nie tylko przegrywy ale także słabe normiki, chore czady,beciaki i inni spermiarze czasami umierją z powodu odrzucenia czy ze wstydu, ale to inna rzecz. Przegryw jest inny w tym że jego pogodzenie polega na pokonywaniu nieznanych wcześniej depresji. Poprzez zwycięstwa w gównoburzach z p0lkami pod postami, albo poprzez zmasowane akcje trollowania julek możemy zyskać zasięgi dla siebie oraz naszej sprawy. O to chodzi w s----------u.

Droga czada

Niczym kukold liczący na dymanie, czad dba o swoją knagę. Podnosi ciężary oraz słucha wykładów motywacyjnych.

Tworzy ranking który starannie aktualizuje o fetysze panienek, starannie dobiera godzinny oraz dni tygodnia w kalendarzu, wybiera dobre miejsce oraz dobrze dopasowywuje ceny, po tym będzie mógł robić z laskami na co tylko ma ochotę.Jeśli chad dokona lookmaxingu i ogarnie bajerę zostanie pół bogiem.

Przymiotami chada są, dobre geny na złapie się każda p0lka, które sprawią że każda poznana imprezowiczka,małolata,matka,turystka czy julka będzie wracać po więcej.O to chodzi w byciu chadem.

Koniec części 1.2 cześć w produkcji
#przegryw
P.....i - Od wielu lat praktykowałem drogę przegrywu zwaną s-----------m, i teraz po ...

źródło: comment_16160610543wwTDGWlBDSLyZlvcFkb9S.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach