Wpis z mikrobloga

via Android
  • 66
@robvan został kołczem, czyta komentarze tylko tych którzy go "wspierają", banuje nieprzychylnych użytkowników, skończył z piwem.
Stoczył się generalnie xD
  • Odpowiedz
@Wuja66 on banował przygłupów od samego początku, a czyta wszystko na publicznych streamach, tylko robi jeszcze raz w tygodniu stream dla patronów gdzie liżą się po fiutach. Gdybyśmy byli w US&A to kopyr by właśnie rejestrował nowy zbór.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@Cebulaczan otóż na publicznym streamie czyta tylko komentarze wspirających ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie chodzi o banowanie przygłupów tylko tych, którzy mu nie liżą rowa ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wuja66: ja nie wiem czy wazsza rozmowa to na serii czy tylko żarty? Poważnie przestał nagrywać picie koczkodanów i mokrego kartonu na rzecz biegania?
Dswni temu miałem go w subskrypcji i lubiłem nawet oglądać jak sobie gada, ale #!$%@?łem go jak zaczął wrzucać 2-3 filmy na dzień, tlbo na swojej głównej YT nie miałem nic innego tylko Kopyra xD
  • Odpowiedz
@Wuja66: A ja Wam powiem, że rozumiem o co mu chodzi, chociaż zgadzam się, że to nie wyjdzie.

Sam się kraftami od dawna interesowałem, ale w pewnym momencie zacząłem chodzić na siłownię. No i szybko zauważyłem, że jak się nawet dwa piwka walnie wieczorkiem (krafciki są niestety bardziej kacogenne od korpolagerów), to już na następny dzień się tak nie chce ćwiczyć jak po "czystym" wieczorze. W pewnym momencie musiałem podjąć decyzję, że ograniczam piwo do weekendu, a potem do jednego dnia w weekend, bo po prostu po pierwsze nie chcę żeby mi się #!$%@? ćwiczyło, a po drugie nie chcę na wieczór niwelować tego deficytu kalorycznego, na który ciężko pracowałem cały dzień.

Myślę, że pod kątem sportowym mechanizm u Kopyra był
  • Odpowiedz