Aktywne Wpisy
TfarukBartus +390
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
njdnsjdnjs +7
mieliscie kiedys jakies paranormalne doswiadczenia?
Po prawej fanatyk slow joggingu, przodownik #!$%@? na polskim yt. Facet, który stoczył się na dno swojego własnego szamba #pdk
#piwo #kopyra #bieganie #heheszki #humorobrazkowy #youtube
Stoczył się generalnie xD
Nie chodzi o banowanie przygłupów tylko tych, którzy mu nie liżą rowa ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Dswni temu miałem go w subskrypcji i lubiłem nawet oglądać jak sobie gada, ale #!$%@?łem go jak zaczął wrzucać 2-3 filmy na dzień, tlbo na swojej głównej YT nie miałem nic innego tylko Kopyra xD
Sam się kraftami od dawna interesowałem, ale w pewnym momencie zacząłem chodzić na siłownię. No i szybko zauważyłem, że jak się nawet dwa piwka walnie wieczorkiem (krafciki są niestety bardziej kacogenne od korpolagerów), to już na następny dzień się tak nie chce ćwiczyć jak po "czystym" wieczorze. W pewnym momencie musiałem podjąć decyzję, że ograniczam piwo do weekendu, a potem do jednego dnia w weekend, bo po prostu po pierwsze nie chcę żeby mi się #!$%@? ćwiczyło, a po drugie nie chcę na wieczór niwelować tego deficytu kalorycznego, na który ciężko pracowałem cały dzień.
Myślę, że pod kątem sportowym mechanizm u Kopyra był