Wpis z mikrobloga

@Krupier: xDDD o jeju jaki straszny zamordyzm... ja chce zobaczyć tych wszystkich miłośników "wolności" co by zrobili jakby ich wielka bolska do woja powołała jak w karabachu. Nikt by nawet nie pruknął
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krupier:
Uja wiesz w temacie i zgrywasz oświeconego. Wykop w pigułce. Co do tych hospitalizacji bratu pokazałem (lekarz) i się tylko zaśmiał z niezrozumienia tematu.

Co co spisku to XD Każdy rząd na świecie także przekupiony. Każdy lekarz. X #!$%@? D.
  • Odpowiedz
@Jonolo_Sniegolo: odniosę się do obrazka przeklajając mój komentarz z innego wątku:

Też kiedyś wychodziłem z takiego założenia (nosić maseczki z szacunku dla innych), ale teraz już to #!$%@?ę. Ludzie nie mają szacunku do mnie narzucając mi niepotrzebne, bzdurne wręcz ograniczenia, nie mają szacunku do wszystkich innych ludzi, którzy na tej histerii cierpią, nie mają szacunku do dzieci, którym niszczą psychikę i dzieciństwo więc ja tym bardziej nie będę miał do
  • Odpowiedz
@Krupier: ale co, wszyscy ludzie w tym sklepie narzucają ci bzdurne ograniczenia? Czy po prostu niewinni ludzie mają być ofiarami twojego #!$%@? na rząd, które chcesz dzielnie zamanifestować chodząc bez maseczki po sklepie? Bo wg mnie to drugie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jonolo_Sniegolo: tak, ludzie godząc się na bzdurne ograniczenia pośrednio przyczyniają do ich utrzymywania. Nie buntują się, nie protestują, nie zastanowią się czy to w ogóle ma sens tylko posłusznie wykonują polecenia.

A ja i tak dla nikogo zagrożenia nie stanowię bo jestem zdrowy, nie bój się.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@void1984: też noszę okulary, faktycznie jak było minus 20 to masakra. Ale tak normalnie wystarczy zagiąć górny brzeg maseczki do środka i założyć okulary na wierzch i już jest ok. Jeszcze można gumki na krzyż zakładać, wtedy lepiej przylega pod okularami :)
  • Odpowiedz