Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +342
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
rodnekr +460
@dielel_: ziomek, czegoś nie ogarniasz. MS traktuje zamiennie PC i Xboxa, więc posiadając PC i resztę menażerii sprzętowej, xboxa faktycznie już nie potrzebujesz...
@swinkapl: czy ja wiem czy raczet jest mocniejszym tytułem od nowego halo...
No i Microsoft wojuje głównie gamepassem i przez ten pryzmat ich oceniam, a PS jednak Exy, więc poiwiedziałbym że pierwszy rok szykuje się na lepszy dla xboxa. Co oczywiście nie znaczy że sprzedadzą więcej sztuk.
no, na pewno drugi i trzeci rok będzie należeć do PS, pytanie czy zgniotą mocno czy nie, bo mówię, tworzenie dużych gier trwa coraz dłużej i może się okazać że na gry które wyciągają potencjał z tego sprzętu i które wyglądają jak prawdziwe next geny, a nie current geny z RT zaimplementowanym tak że kałuża=lustro i
@dielel_: A temu, że jak masz leciwego PC (piszę z perspektywy przeciętnego PCtowca) to o wiele lepiej kupić XSX, za którego dam 2200 zł niż analogiczny PC za 7 tysięcy. Wystarczy spojrzeć ile kosztują dzisiaj karty graficzne.
Ten wielki argument soniarzy, że PC=Xbox
@swinkapl: 5 tys. zł? Chłopie, za 5 tys. zł to ty co najwyżej kupisz samo GPU (RTX 3070). Dolicz do tego CPU, RAM, MOBO, SSD, a jak masz jakieś paździerze to również zasilacz i obudowę. Robi się 7-8 tysi za analogiczny sprzęt.
A ameby będą dalej pisać czemu kupić Xboxa jak można PC OMEGALUL
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kupiłem XSX i GamePassa. Siadam sobie wieczorem i odpalam dowolny tytuł z kolekcji jakiś 300.
Przeszedłem Wieśka (GP), ograłem godziny w Forzę Horizon 4 (GP), kilka meczy w Fifę (EA Access z GP), a teraz ogrywam Wolfensteina New Order (GP).
Generalnie największą zaletą jest to, że wybieram jak na Netflixie. Odpalam tytuł i jeśli po godzinie/dwóch mi nie podejdzie,
Pc z padem = Xbox = gamepas
Ps4/5= exclusivy
Switch= sranie z Lugim, podróż z Zelda
Quest 2 = super alternatywa która malo kto rozważa.
Wszędzie wojenki między pc vs xbox vs ps4 vs switch a moim zdaniem VR robi robotę i to prawdziwe doświadczenie.
Komentarz usunięty przez autora
zagrasz w to samo co jest na PC, z tym że w lepszej jakości niż na statystycznym piecu no chyba, że przepłacisz 300% za nową kartę graficzną.
Ty
Taa i za tego PC, który zestarzeje się w ciągu 2-3 lat i będziesz musiał kupować nowego wydasz ze 2x więcej, niż w tym czasie wydałbyś na legitne gry z key shopów lub gamepassa.
@swinkapl: a po co komu GT7 jak jest Forza Motorsport i dla rozluźnienia Forza Horizon? Następna część która ma wyjść to reboot Forza Motorsport (bez numerka)