Aktywne Wpisy
mirko_anonim +79
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
7ujMejster +335
#warszawa
@AlfredoDiStefano
jakie ZNTK? xD
@PanBulibu: Była jedna w ciągu ostatnich 5 lat jak tu mieszkam.
@PanBulibu: Mijałem dwa idąc teraz z psem, oczywiście bez maseczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlfredoDiStefano: Taki znam powód zamknięcia tam przejazdu w 2015 r. - podobno było sporo wypadków.
https://www.zabki24.pl/2015/05/zamknieto-chlopickiego-bedzie-drogowy-horror/
@AlfredoDiStefano: Ząbki