Aktywne Wpisy

mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować

7ujMejster +190

Czołem,
chciałbym do laptopa hp 15-da1017nw dodać drugi dysk ssd. Problem polega na tym, że obudowa lapka ma od wewnątrz "żeberka" które fizycznie zabierają miejsce na kieszeń dysku.Co z tym fantem zrobić? Piłować trzeba czy jest jakieś bardziej sprytne rozwiązanie? Adaptera jeszcze nie montowałem w tym lapku jakby co. Podsyłam zdjęcie jak to wyglada
źródło: comment_1615889574fgamYHCm92Fie3zoKu4PG0.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1615890999UIGcX4lNt3QEOvKkfGyDII.jpg
Pobierz@BardGT: