Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +10
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Endorfinek +158
Przyjechałem na SOR i nawet nie ma kolejki, żadnego pacjenta.
Lekarza z resztą też.
Lekarza z resztą też.
Niski facet musi na prawdę mieć "gadane" 10x taką jak ja i zarabiać 2-3 tyle co ja by w ogóle znaleźć partnerke i to tylko jako betabankomat, a i tak nie ma szans by spontanicznie przelecieć jakieś atrakcyjne dziewczyny przy dogodnym seksie bo przezyli chwilowe zauroczenie.
Wykop otworzył mi oczy i strasznie cięty teraz jestem gdy ktoś dyskryminuje takie osoby. Nasza kultura jednak dalej nie widzi w tym nic złego, a motyw niskiego faceta z którego można się posmiać jest powszechny nawet w 2021 roku. Wiem, że za 5-10, max 20 lat będzie to równie głupie jak smianie się z kogoś bo jest np. innego koloru skóry albo niepełnosprawny, ale na razie to są tragedie dziesiątek tysięcy osób, które szybko się nie skończą. Kobiety 170 cm i niższe nie są nieatrkayjne dla facetów więc będa się rodziły kolejne osoby poniżej 170 a może nawet poniżej 160 cm, a ewolucyjne preferencja kobiet by mieć wysokiego i dobrze zbudowanego faceta, a nie niskie chucherko, potrzebuje kilkanaście, może nawet kilkadziesiąt tysięcy lat, na zmianę bo wzrost w dzisiejszym czasie już nie daje przewagi ewolucyjnej. Niski facet, który jest zaradny, inteligentny, pracowity, nie popada w uzależnienia, może zniszczyć wysokiego na wszelkie możliwe sposoby, ale ewolucja potrzebuje czasu by "wdrożyć" to w mózgi.
#przegryw #blackpill #wzrost #chad #podrywajzwykopem ##!$%@? #blackpillraw #stulejacontent #niebieskiepaski
To jest logiczne czysta matematyka
Morda =wzrost dlatego ze:
Sredni wzrost+dobra morda=wysoki wzrost i srednia morda