Wpis z mikrobloga

Cześć mirki i mirabelki! ʕʔ
W zeszły piątek wraz z moim różowym paskiem otworzyliśmy nasz pierwszy sklep internetowy! Pracowaliśmy nad tym od grudnia i w końcu po wielu przeszkodach nam się udało, z czego niezmiernie się cieszymy! Naszymi głównymi produktami są #gryplanszowe i #grykarciane, ale mamy też akcesoria do gier i LEGO.

Z tej okazji mamy dla Was #rozdajo dowolnej gierki lub innego produktu z naszego sklepu do kwoty 100 zł. Wiemy, że nie jest to szał, ale zawsze coś!

Pan #pies Dyzio (póki co jest na stażu ( ͡º ͜ʖ͡º)) zachęca do plusowania i brania udziału w losowaniu.

Zasady rozdajo:
1. Udział biorą wszyscy plusujący ten wpis – zielonki, bordo, moderatorzy, a nawet Pan Michał Białek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Losowanie odbędzie się jutro (wtorek 16.03.2021) o godzinie 21:00 przez #mirkorandom.
3. Do wygrania dowolny, dostępny produkt ze sklepu https://iroiro.pl – wybór do 100 zł.
4. Paczkę z wygraną wysyłamy do paczkomatu InPost na nasz koszt.

To tyle – powodzenia!
iroiropl - Cześć mirki i mirabelki! ʕ•ᴥ•ʔ
W zeszły piątek wraz z moim różowym paskie...

źródło: comment_1615834366X4qc6luAVkYoBknk9iWMhv.jpg

Pobierz
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iroiropl: Życzę powodzenia i informujcie jak wam idzie (może jakieś wołanie na rocznicę?). Jak będę szukał jakiejś gry to przejrzę też ofertę waszego sklepu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iroiropl pracy okazji zapytam: macie jakąś fajną grę planszową z czasem rozgrywki max 2-3h dla 2 osób? Chciałem w coś pograć wieczorem z żoną. Najchętniej jakieś klimaty mystery/przygoda.
  • Odpowiedz
@iroiropl: Nie widzę GTM ani nawet kodu GA, ogarnijcie sobie czym prędzej (o ile nie macie jakieś integracji innej). Dużo jesteście w stanie ogarnąć na socialach jeśli chodzi o zaangażowanie użytkowników i przyciągnięcie nowych. Sprzedaż dopina klasyczne perfo takie jak Google Ads. Robiłem jeden sklep z Grami, to raczej duży gracz był bo wydawał swoje gry chyba. Całkiem fajnie im to szło, nawet spory i ciekawy rynek Powodzonka! ( ͡
  • Odpowiedz
@damyrade

1. Posiadłość szaleństwa (druga edycja) - ciekawa gra kooperacyjna w klimacie horroru.
2. Detektyw z dodatkiem Zbrodnie L.A. - kolejna propozycja detektywistyczna.
3. Cała seria EXIT - o wiele tańsza opcja, ale zagracie tylko raz ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
Patrząc na nazwę sklepu myślałem, że będzie sprzedawane coś w stylu mydło i powidło albo wszystko po 5 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@iroiropl: Nie masz szans na sukces. Po pierwsze ludzie nie kupują takich produktów za dużo (nie ma popytu), po drugie ceny są wysokie, po trzecie mało kto znajdzie ta stronę na google, po czwarte ludzie wola korzystać z Ali, Allegro i tego, co znajda na Ceneo.
  • Odpowiedz
@iroiropl: Hej, powodzenia w biznesie życzę :) Że swojej strony dodam, iż istnieje porównywarka cen planszówek pod adresem planszove.pl - może warto zadbać, byście pojawiali się w wynikach? ;) Z tego co czytałem na forum gier planszowych, osoba prowadząca ten projekt daje taką możliwość sklepom za darmo, a może to podnieść Waszą widoczność na rynku :)
  • Odpowiedz