Aktywne Wpisy
TSR44 +471
ATAT-2 +761
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
W zeszły piątek wraz z moim różowym paskiem otworzyliśmy nasz pierwszy sklep internetowy! Pracowaliśmy nad tym od grudnia i w końcu po wielu przeszkodach nam się udało, z czego niezmiernie się cieszymy! Naszymi głównymi produktami są #gryplanszowe i #grykarciane, ale mamy też akcesoria do gier i LEGO.
Z tej okazji mamy dla Was #rozdajo dowolnej gierki lub innego produktu z naszego sklepu do kwoty 100 zł. Wiemy, że nie jest to szał, ale zawsze coś!
Pan #pies Dyzio (póki co jest na stażu ( ͡º ͜ʖ͡º)) zachęca do plusowania i brania udziału w losowaniu.
Zasady rozdajo:
1. Udział biorą wszyscy plusujący ten wpis – zielonki, bordo, moderatorzy, a nawet Pan Michał Białek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2. Losowanie odbędzie się jutro (wtorek 16.03.2021) o godzinie 21:00 przez #mirkorandom.
3. Do wygrania dowolny, dostępny produkt ze sklepu https://iroiro.pl – wybór do 100 zł.
4. Paczkę z wygraną wysyłamy do paczkomatu InPost na nasz koszt.
To tyle – powodzenia!
W nowym losowaniu wygrał @eldo16
W załączniku screen potwierdzający losowanie.
Proszę napisz do nas na priv jaką grę wybrałeś oraz podaj swoje dane, byśmy mogli wysłać do Ciebie paczkę.
Na wiadomość masz 24h (do 21:00, 18.03.2021) – w innym przypadku wylosujemy kolejną osobę.