Aktywne Wpisy

Jechałem dzisiaj blablacarem z Niemiec gdzie pracuje żeby spłacić zaj3bany kurnik #nieruchomosci i brałem jakąś babę z Drezna. Młoda dziewczyna jakaś 26 lat.
Prawniczka czy coś tam, ma narzeczonego lekarza, zarabiają spoko hajsik, z bogatemu domu, dostała mieszkanie od starych bananowka i w ogóle
Ja prymityw ale po studiach, normalnie z nią gadałem o polityce, mieszkaniach, jakiś pi3rdoletach, punktowalem jej poglądy lewackie o małżeństwach jednopłciowych, ale generalnie spoko mi się
Prawniczka czy coś tam, ma narzeczonego lekarza, zarabiają spoko hajsik, z bogatemu domu, dostała mieszkanie od starych bananowka i w ogóle
Ja prymityw ale po studiach, normalnie z nią gadałem o polityce, mieszkaniach, jakiś pi3rdoletach, punktowalem jej poglądy lewackie o małżeństwach jednopłciowych, ale generalnie spoko mi się

MishMashStudio666 +875
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) (już drugi raz!)
Mirki i Mirabelki czcigodne! Gdzieś i kiedyś obiecałem, że zorganizuję drugi raz jakąś błyskotkę, w końcu okazji na wręczanie upominków będzie w tym roku jeszcze całkiem sporo. Taki wynalazek może się przydać ;)
Tym razem do zgarnięcia jest pierścionek złoty, kamień centralny- London topaz. Kamienie akcentujące - diamenty. Klasyk, evergreen. Rozmiar oczywiście dopasuję. Do pierścionka kwit od rzeczoznawcy.
Mirki i Mirabelki czcigodne! Gdzieś i kiedyś obiecałem, że zorganizuję drugi raz jakąś błyskotkę, w końcu okazji na wręczanie upominków będzie w tym roku jeszcze całkiem sporo. Taki wynalazek może się przydać ;)
Tym razem do zgarnięcia jest pierścionek złoty, kamień centralny- London topaz. Kamienie akcentujące - diamenty. Klasyk, evergreen. Rozmiar oczywiście dopasuję. Do pierścionka kwit od rzeczoznawcy.

Nazywam się Raiin Weyland i mam dla ciebie wiadomość... Dziś. Dokładnie dziś stajesz się częścią czegoś większego. Nowej, potężnej machinerii, która wspólnie poprowadzi nas ku świetlanej przyszłości, pozbawionej smutku, słabości i... śmierci.
Współpracuj ze mną Wykopie, wspólnie osiągniemy sukces.
Ty i ja. Ja i ty.
(reklama sponsorowana przez Weland Corp.)
#filmy #prometheus
źródło: comment_LRwUloI9TioF6yfwKL7hnDzmIG1Jmn8x.jpg
Pobierzwychowała mnie ulica
taki to styl
Komentarz usunięty przez moderatora
@Komendant_Melanzu_Bonkers: Witam. Powierzam ci funkcję szefa ochrony. Pierwszym zadaniem będzie zlokalizowanie wszelkich przecieków nielegalnego alkoholu i środków euforycznych.
@maciejbo1: Współudziałowiec ? Doskonale. Co jest pan w stanie wnieść do naszej korporacji w zamian za 20% zysków ?
@bardzospokojnyczlowiek: W Weyland Corp, liczymy tylko na perfekcję !
źródło: comment_8YzwZCO9wsSlDOPNvsA4XoOWHNdvLi1Q.jpg
Pobierzźródło: comment_LzvIXqVJkKM83X4On6iDXqWP2sLx4rZa.jpg
Pobierzhttp://www.youtube.com/watch?v=cWmbqH_z7jM