Aktywne Wpisy
Lohengrin +289
Dziś będzie grane po raz pierwszy. Herbatka jest, jutro wolne, czas na przygodę (ʘ‿ʘ)
#gry #ps5 #wiedzmin #3wiedzmin3najlepszy
#gry #ps5 #wiedzmin #3wiedzmin3najlepszy
Horkheimer +702
Był gliniarzem, i to dobrym gliniarzem. Jedynym jego błędem było zeznawanie przeciwko skorumpowanym kolegom z policji. Za to postanowili go zabić. Ofiarą padła jednak kobieta, którą kochał. Wrobiony w morderstwo, wyjęty spod prawa, ścigany jak zwierzę, sam stał się myśliwym, łowcą nagród i renegatem.
#gimbynieznajo #kiedystobylo #nostalgia #seriale
#gimbynieznajo #kiedystobylo #nostalgia #seriale
Dzisiaj? Dzisiaj choruje na raka, jest z nim coraz gorzej, a ja nie czuję kompletnie niczego. Nie stać mnie na współczucie, czuję jedynie olbrzymi żal. Całe życie od niego słyszałem, że jestem nieudacznik i do niczego się nie nadaje, tylko piwo, telewizor, codzienne awantury i groźby, że się wyprowadzi i małżeństwo, które żyło osobno i byłem tego jedynym spoiwem. Dysfunkcyjna rodzina, zero miłości. Jestem kaleką emocjonalnym, nie mam znajomych, nie umiem rozmawiać z ludźmi, każda próba socjalizacji kończy się porażką i jeszcze większym poczuciem nienawiści do samego siebie. Boję się tłumów, boję się komunikacji miejskiej, na imprezach czułem, że nigdzie nie pasuję. Gdy tylko wychodziłem, wydzwaniał co 30 minut i pytał kiedy wrócę - nawet po 18stce.
Chciałbym zamknąć ten etap za sobą, zakochać się i ruszyć na nowo. Za 2 tygodnie stuknie 22 lata, nie uważam, że wyglądam źle, wręcz o siebie dbam, ale przez ten bagaż emocjonalny zero doświadczeń z kobietami. Mimo zainteresowania, po prostu boję się spotkać z dziewczyną, po czym te zainteresowanie z jej strony zawsze mija. Za każdym razem boli jeszcze bardziej, ale czuję, że mam problemy psychiczne i to nie ma prawa wypalić. Słyszę, że jestem przystojny, rozmowa się kręci... ale nie umiem tego rozkręcić, mam jakąś blokadę - dzisiaj widzę na relacji, jak obejmuje ją już ktoś inny. Boli. Pandemia nie ułatwia mi niczego, tinder mnie może tylko dobić bardziej. Coraz częściej mam potrzebę zniknąć z social mediów, bo te wszystkie niewykorzystane okazje są jak sól w oku, a ja jak maniak lubię sobie sprawiać ból i sprawdzać co u tej, co u tamtej.
Czuję się uwięziony ze starym. Presja od rodziny narasta, twierdzą, że jestem złym synem, że nie dbam o niego, mówią też że najwyższy czas, abym sobie kogoś znalazł... a we mnie ten gniew tylko narasta i coraz bardziej mam ochotę zrobić głupiego, zamordować kogoś, pomścić własne straty - nie żartuję. Mam też ochotę się sam wykończyć. Nie umiem tego wytłumaczyć, pewno i tak nikt nie przeczyta, ale chciałem to wyrzucić z siebie.
#przegryw #fobiaspoleczna #tfwnogf #zalesie
Jesteś młody więc możesz z tego wyjśc tylko musisz szybko zacząć działać.
Tak tak, zwal winę na rodzinę, tak najłatwiej. Na wykopie przecież pisali, że jesteśmy kowalami własnego losu i jeżeli przegrywamy życie to jest to tylko i wyłącznie nasza wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Startowałem z pozycji że będąc na zakupach w sklepie nie byłem w stanie wydać z portfela bilonu bo tak mi się łapy trzęsły - to już wówczas był szczyt moich interakcji w społeczeństwie. Nie było nawet mowy jakiejkolwiek relacji na tym zbudować. Zahaczyłem przy okazji o nowotwór własny, potem trafiłem na taniec. Znajomi są, pasje są,
Ja to 27lvl, niby jeszcze bidy nie ma ale chciałbym być w takim stanie jakim jestem teraz te 7-10 lat temu.