Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
Cały ten obajtek to prosty, klasyczny przykład, dlaczego pisowcy to takie kreatury.
Dlaczego akurat pis przyciągnął takie indywidua jak np. kempa, brudziński, ziobro, kurski, czarnecki, terlecki itd. itp.?
Dlaczego ta partia przyciąga hołotę, która bez mrugnięcia okiem zrobi każde świństwo, rzuci każdą obelgę, powie wierutne kłamstwo, cynicznie obśmieje konkurencję? Jednym słowem zrobi każdą podłość, która normalnemu człowiekowi wydaje się niewyobrażalną?

To proste, tylko u nich tacy ludzie są wyjątkowo nagradzani. Niczego wcześniej w życiu nie osiągnęli, zaistnięli tylko poprzez ataki na wrogów karła moralnego a, przecież, bez odpowiedniego wykształcenia ciągną konfitury z posad w Brukseli, w spółkach skarbu państwa, telewizji, fundacjach czy agencjach. Spójrzmy na obajtka, z niczego wyciągnięty na salony, gdzie w kilka lat nachapał tyle, że nawet pisowcom oczy otwierają się ze zdumienia. I oni to widzą, prawdziwe pieniądze robi się przy karle moralnym ale dostać się do pierwszego rzędu nie jest łatwo, tu trzeba być #!$%@? nad #!$%@?.

Jedno mnie tylko pociesza, kiedy sobie przypomnę ilu tych wiernych, zaufanych, było w Tupolewie a nie ma ich już w polityce.

#bekazpisu #bekazpodludzi #przemysleniazdupy
  • 5
@kopszmercen: Pamietam parę lat temu jaka tu była orgia na pisiorki, w oparach fejkniusów i rasistowskich spazmów w temacie uchodźców sami wybraliście te złodziejskie miernoty do władzy. Łykaliście bez popity produkowane przez różne "prawicowe" gadające głowy fejki o fali lewactwa i upadku zachodniej cywilizacji białego heteroczłowieka z którymi trzeba walczyć wybierając pisowskich bonzów do władzy XD co lepsze minęło kilka lat a tu nadal różne brednie o lewactwie są chapane po
  • 2
@Atomizer69: ja jestem stary (nie tylko wg standardu wykopków) i wyczyny karła moralnego pamiętam jeszcze z lat 90ych, kiedy z kolesiami tworzył różne gównopartyjki byle się tylko dopchać do koryta. Już wtedy smród się za nim ciągnął. Pamiętam pierwszy rząd pis, wiedziałem, że to gówno jest ale myślałem, że choć komunistów powsadzają bo takie hasła też mieli. Powsadzali, to prawda, ale do partii i rządu.
I dlatego nie tylko nie miałem
@kopszmercen: Ja dobrze pamiętam rządy pis lpr samoobrona ale dla mnie czerwona lampka to akcja wokół smoleńska i wszystko co się działo po 2010. To pokazało jaką Kaczyński jest w gruncie rzeczy obrzydliwą cyniczną kreaturą. Po tych wszystkich akcjach jestem w ciężkim permanentnym szoku jak ktoś mógł i może nadal na niego głosować. Myślałem że Polska będzie powoli aspirować do zachodniej demokracji a widzę że tu ciężka rosja albo ciężkie południe
  • 1
@Atomizer69: najpierw trzebaby zrobić jakąś depislamizację i wyciąć w pień ze wszelkich SSP wszystkich pisiorów, a z ludzi związanych w jakiś sposób z pis wyciąć wszystkich, którzy nie mają odpowiedniego wykształcenia czy doświadczenia.