Aktywne Wpisy

maciekqtno +38
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
noipmezc +13
Kochani, #!$%@? ostatnio lipe. Przyszedlem do domu troche podpity i glodny. Znalazlem w loduwce serek pic rel sprawdzam date no i sie zgadza tylko że nie bo #!$%@? pomylilem rok XD (nie pytajcie skad sie taki stary znalazl w loduwce). No i zjadlem se z nim 5 kanapek. W smaku byl w miare ok, jedynie pomyślałem że kiedyś był lepszy. Żadnych dolegliwości nie doświadczyłem.
źródło: serek
Pobierz

Dlaczego akurat pis przyciągnął takie indywidua jak np. kempa, brudziński, ziobro, kurski, czarnecki, terlecki itd. itp.?
Dlaczego ta partia przyciąga hołotę, która bez mrugnięcia okiem zrobi każde świństwo, rzuci każdą obelgę, powie wierutne kłamstwo, cynicznie obśmieje konkurencję? Jednym słowem zrobi każdą podłość, która normalnemu człowiekowi wydaje się niewyobrażalną?
To proste, tylko u nich tacy ludzie są wyjątkowo nagradzani. Niczego wcześniej w życiu nie osiągnęli, zaistnięli tylko poprzez ataki na wrogów karła moralnego a, przecież, bez odpowiedniego wykształcenia ciągną konfitury z posad w Brukseli, w spółkach skarbu państwa, telewizji, fundacjach czy agencjach. Spójrzmy na obajtka, z niczego wyciągnięty na salony, gdzie w kilka lat nachapał tyle, że nawet pisowcom oczy otwierają się ze zdumienia. I oni to widzą, prawdziwe pieniądze robi się przy karle moralnym ale dostać się do pierwszego rzędu nie jest łatwo, tu trzeba być #!$%@? nad #!$%@?.
Jedno mnie tylko pociesza, kiedy sobie przypomnę ilu tych wiernych, zaufanych, było w Tupolewie a nie ma ich już w polityce.
#bekazpisu #bekazpodludzi #przemysleniazdupy
I dlatego nie tylko nie miałem