Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 58
@orihara: a Ty jak myślisz - ci co zalali hotelową łazienkę - omówili to z recepcją? A ten co w----l się na budowę - omówił to z majstrem? Czy tylko ci od "wszystko z Maka" nie byli tak 1000% skończonymi ch.jami?
  • Odpowiedz
@TheBedThatEats: nie wiem jak w przypadku innych i wolę się skupić na tych fastfoodach.
Ci z fastfoodów kazaliby gościom kulturalnie s--------ć jak to przystało na polskie standardy w gastronomii i nie zwracać głowy. Jak wierzysz, że można tak podjechać do okienka i zamówić wszystko to XD
Materiał obejrzałem cały i stwierdzam, że chłop się skończył
  • Odpowiedz
@orihara: chyba sobie żartujesz XD nawet w latach 90 by tak tak nie było jak mówisz, klient płaci klient wymaga to chyba nawet nie jest zgodne z prawem tak kazać komuś s--------ć
  • Odpowiedz
  • 40
Ci z fastfoodów kazaliby gościom kulturalnie s--------ć jak to przystało na polskie standardy w gastronomii

@orihara: chyba Ci się McDonald's w Wawie pomylił z "zajazdem u Zdzicha" pod Rzeszowem. I tak, @morgiel ma rację - to nie tylko byłoby sprzeczne ze standardami maka, ale i polskim prawem, które nie pozwala odmówić sprzedaży za wyjątkiem ściśle określonych wyjątków (jak alko, fajki, fajerwerki itp.)
  • Odpowiedz
  • 13
to idź tak złożyć zamówienie bez konsultacji tego z nimi i podziel się wynikiem eksperymentu.

@orihara: nie jestem pranksterem podczłowiekiem, by w ramach "eksperymentow" robić komuś gnój.
  • Odpowiedz
  • 19
@orihara: i jeszcze jedno, Mirku - to Ty wyskakujesz tu z tezą, że pracownicy maka zlamaliby procedury firmy i prawo, bo "takie są realia iksde", więc nie wyskakuj tu z argumentum ad ignorantiam i nie oczekuj, że ktoś udowodni fałszywość Twojej tezy. Bo to słabe. I świadczy źle o Twojej tezie ¯(ツ)
  • Odpowiedz