Wpis z mikrobloga

Poświęcanie młodych ludzi dla starych bab to kompletny debilizm. Jak taka stara baba kopnie w kalendarz to nie będzie miało absolutnie żadnych poważnych reperkusji. Nie konsumuje to, nie dokona żadnego wielkiego odkrycia, głosuje na PiS. Tymczasem to co robimy z młodymi ludźmi będzie miało konsekwencje przez kilkadziesiąt lat, może nawet na przyszłe pokolenia.
#koronawirus #covid19
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Poświęcanie młodych ludzi dla starych bab to kompletny debilizm. Jak taka stara baba kopnie w kalendarz to nie będzie miało absolutnie żadnych poważnych reperkusji. Nie konsumuje to, nie dokona żadnego wielkiego odkrycia, głosuje na PiS. Tymczasem to co robimy z młodymi ludźmi będzie miało konsekwencje przez kilkadziesiąt lat, może nawet na przyszłe pokolenia.

@Mehmet_arcimboldo: A do tego przedłużają ich pobory z ZUS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vava22: znajdź mi jeden spot wyborczy z 2020 czy 2019 wyraźnie skierowany do młodych. Byli tylko seniorzy. Poza tym hejtowanie boomerów nie bierze się z niczego, na zachodzie to bardzo wpływowa generacja, która od lat 60 wpływa na całe kraje.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bavool: ja prdle...wszedzie na swiecie, wybory wygrywaja przez stare baby, no tak bylo. wykopkowy swiat 01

@vava22: wiesz, przez chwilą napisałem podobny komentarz do twojego ale fakty są takie, że w starzejących się społeczeństwach nie ma innej możliwości niż taka, że starsi z czasem stają się demokratyczną większością ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Mehmet_arcimboldo:

Poza tym hejtowanie boomerów nie bierze się z niczego, na zachodzie to bardzo wpływowa generacja, która od lat 60 wpływa na całe kraje.

Polecam gorąco ten materiał. Jeśli nie Tobie to tym, którzy nie kumają o czym piszesz. Niestety po angielsku.
szpongiel - @Mehmet_arcimboldo: 
Poza tym hejtowanie boomerów nie bierze się z niczeg...
  • Odpowiedz
@Sebastix: Jezu ludzie korzystajcie z gugla. Boomerzy są pokoleniem wyżu i mają więcej do gadania niż pokolenia niżu takie jak milenialsi czy zoomerzy. Na dodatek są dosyć bogaci, starość w Hiszpanii itp. Więc mają więcej do gadania.
  • Odpowiedz