Moi przełożeni wymyślili, że od lutego już nie ma potrzeby pracowania zdalnie, dzięki czemu pół działu jest obecnie na kwarantannie, ja i niebieski leżymy właśnie z gorączką, niebieski pracuje w innej firmie, więc tam zaraz też będzie ogień. I tak się ta karuzela #!$%@? kręci, bo przecież nie bendo mi tu z łóżka pracować, niech pańskie oko konia tuczy. Ha tfu. #pracbaza #koronawirus
@Szarozielony: wiele biur działa normalnie lub w trybach hybrydowych. HO przez rok to nie jest najlepszy pomysł. Trafisz COVID prędzej czy później, może już go nawet przeszłaś. Jeśli martwisz się o bliskich- nie spotykaj się z nimi. Jeśli o siebie martwisz się szczególnie, ponieważ masz np. jakieś choroby przewlekłe to porozmawiaj o tym z szefami. Ogólnie jak masz jakiś problem to porozmawiaj z szefostwem- próbowałaś? Ostatni akapit ciężko skomentować- najpierw trzebaby
@dziecielinapala: Skoro piecze to moze maja powod. Jak juz wspomnialem, pozwol przedsiebiorcom prowadzic biznes tak jak uwazaja, ze powinien byc prowadzony. Natomiast to, ze cos mozna znalezc w internecie, nie czyni odrazu tej informacji faktem. Podejrzewam, ze w internecie mozna znalezc wiecej pracownikow, niz pracodawcow, wiec i opinii pracownikow bedzie zdecydowanie wiecej. Osobiscie mnie denerwuje jak pol dnia czekam az wspolpracownicy mi dostarcza potrzebne dokumenty, badz informacje, tylko dlatego, ze zamiast
Dymy kończą się tam, gdzie komuś może stać się realna krzywda. To co zrobił Tyburski były bardzo niebezpieczne i jako koneserowi patologi jest mi smutno. Należy to potępić.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora