Aktywne Wpisy
iforgotmypass_ +609
Kiedyś jakiś ziomek tutaj na wykopie zrobił taki skrypt na omegle, co laczyl dwoch typow i ze soba gadali i wstawial to tutaj. No i jak bylem na studiach pare lat temu (chyba z 6 lat temu) to zrobilem podobny skrypt i zapisywalem te rozmowy xD
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
Ogolnie skrypt laczyl dwoch typow i podmienial imiona meskie na zenskie i tak samo koncowki podmienial na wersje zenska, przez co kazdy z typow myslal ze
Kapitalista777 +325
Coś niezwykłego, podaje dalej Śpiewaka.
#polska #nieruchomosci #gospodarka #ekonomia #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
#polska #nieruchomosci #gospodarka #ekonomia #bekazlewactwa #ciekawostki #polityka
Nie wiem co się dzieje.
Byłam z miesiąc temu u psychiatry, który powiedział, że nie mam objawów depresji.
Tylko ja nadal nie wiem czemu często budzę się po 4 razy w ciągu nocy, moje libido jest na 0 - choć próbuje je zwiększyć brakiem stresu, ćwiczeniami, to nadal nic. Może nie stale, bo mam momenty podniecenia, ale nie ma co porównywać teraz do np 2 lata temu (teraz mam niecałe 23).
Mam stałego partnera, do którego mnie nie ciągnie. W zasadzie jak do innego faceta, bo każdy zrobił się dla mnie aseksualny.
Nawet mysle o rozstaniu, bo nie umiem się cieszyć już ze spotkań, seks nie daje mi przyjemności, a to trochę duzo by z kimś być.
Potrafię się cieszyć - choć nie tak bardzo, ale cieszą mnie moje sukcesy.
Z jednej strony chce by wszystko się ułożyło, z drugiej brak mi psychicznej siły.. nie mam emocji, libido, odechciało mi się o siebie dbać ponad poziom, bo nie czuję potrzeby podobania facetom, którzy nie podwyższają mojego libido. Czuję pustkę i żyje trochę jak robot.
#seks #zwiazki #psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6049b0ff20080a000bceaf2a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Sugerowanie, że libido nie jest głównym motorem napędowym związków XD