Aktywne Wpisy
PakaBaka +2709
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa powie ci kim jest twój ojciec.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
0.
#glupiewykopowezabawy #heheszki
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
0.
#glupiewykopowezabawy #heheszki
andryu1992 +255
Jednej osobie spośród plusujących wyśle 1000 zł, jeśli pod koniec kadencji KO (czy by trwała 4 czy 8 lat) będą spełnione chociaż dwa z poniższych warunków:
- powstanie w Polsce chociaż jedną elektrownia atomowa,
- powstanie CPK (lotnisko i chociaż część planowanych kolei),
- dokończona zostanie rozbudowa portu w Świnoujściu,
- powstanie Via Carpatia,
- wojsko będzie miało przynajmniej 225 tysięcy zawodowych żołnierzy,
- powstaną elektrownie fotowoltaiczne o większej mocy niż te
- powstanie w Polsce chociaż jedną elektrownia atomowa,
- powstanie CPK (lotnisko i chociaż część planowanych kolei),
- dokończona zostanie rozbudowa portu w Świnoujściu,
- powstanie Via Carpatia,
- wojsko będzie miało przynajmniej 225 tysięcy zawodowych żołnierzy,
- powstaną elektrownie fotowoltaiczne o większej mocy niż te
Pomierzylem dzisiaj mieszkanie.i są rozbieżności, no i zaskoczyły mnie elementy nośne w.miezkaniu, nie wiem czy to wynikało z planu czy nie, ja obstawiałem że będą one w stropie a wesoło sobie są. #remontujzwykopem #mieszkanie
@Wychwalany: a można coś na tym ugrać? W łazience jest jeszce słup taki po #!$%@? też jest niby na planie ale w rzeczywistości to jest chyba trochę większy jednak bo od niego do ściany zostało 20.cm
@ElCidX: raczej nie, gdy plan jest jakiś niestandardowy lub gdy go nie rozumiem to proszę o legendę i wszystko sie wyjaśnia, nic na domysłach ¯\_(ツ)_/¯
słup widzę że przy drzwiach jest zaznaczony. Dziwna konstrukcja no ale na planie to wszystko jest.
Pewien jesteś, że nie zrobiłeś czeskiego błędu w zapisie szerokości pomieszczenia? Teoretycznie powinieneś mieć 155 cm, a Twój pomiar to 145 cm. Wychodzi 5 cm tynku na ścianę, gdzie tchnologicznie możesz mieć maksymalnie 3 cm. Mierzyłeś ościeża otworów? Rzeczywiście masz taki naddatek? @Wychwalany: To jedna z osi konstrukcyjnych, a nie oznaczenie podciągu.
Idą tylko przy kuchni i w poprzek przedpokoju od tego słupa
@dyzenteria: ten wymiar na pewno dobry, oscierza w sensie szerokość otworów drzwi? Wszystkie trzymają się tych 100 cm mniej więcej
https://www.wykop.pl/wpis/44369879/ktos-jest-mi-w-stanie-wyjasnic-jak-tu-wyszlo-5-21m/#comment-156692481
@ElCidX: to masz zajebiście wesoły plan skoro tam gdzie jest podciag masz zaznaczoną tylko oś, a tam gdzie go nie ma masz zaznaczony w całości. #!$%@? akcja wg mnie
@dyzenteria: też mi sie tak wydawało ale @ElCidX: napisał że nad krzesłami nie ma, wiec hmm może sie nie zrozumieliśmy