Wpis z mikrobloga

#reklamacja #mediaexpert #zwrot

Witam mam pytanie do was chodzi o to że jakiś czas temu zamawiałem sprzęt z Mediaexpert ze sklepu stacjonarnego który towar miał u siebie
Ze sklepem umówiłem się na nastepny dzień z dostawą oczywiście wszystko ładnie pięknie umówiłem ekipę która będzie montować to w domu dostaje SMS od Media o godzinie 10 że towar dziś będzie więc mówię do tej ekipy żeby czekali godzina 18 nie ma odzewu więc mówię zadzwonię sam co się okazało że dziś nie przywiozą bo jedna z rzeczy była uszkodzona
Ekipa następny raz może przyjechać za 3 tygodnie za ten jeden dzień policzyli sobie 600zl fakt się nie dziwię że policzyli bo to nie ich sprawa czy towar przyjechał czy nie

I tu powstaje pytanie czy da rade coś wyskurac z chęcią wystawił bym media fakturę na 600 ale jestem pewien że nic to nie wniesie

Także jestem miesiąc w plecy z wynajmem około 2300 plus 600 za ekipę 3 tysiące stracić nie se swojej winy trochę słabo
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ney2k: zaproponowali mi wniesienie w ramach rekompensaty ale rozumiem żeby to było trzeba nieść na 10 piętro bez windy a jest to expres do zabudowy zmywarka i lodówka tym bardziej miała wnieść to ta ekipa która była wynajęta

P
  • Odpowiedz