Wpis z mikrobloga

Czy któryś #rozowepaski jest w stanie wytłumaczyć renesans #astrologia wśród lasek? Zjawisko które jeszcze do niedawna było na granicy świadomości społecznej (poza granicą śmieszności było zawsze), polegające na rzekomym wpływie położenia ciał niebieskich na życie czlowieka, wypchnięte w magazyny na śliskim papierze dla grażynek po 1.49 pln, oraz jako zapelniacze ramówek tv między 02 a 05 w nocy, ponownie wraca - jak niewykarczowany do końca barszcz sosnowskiego. Czy to jakaś próba wypełnienia postreligijnej pustki duchowej, cykliczny powrót mody - jak na koronkowe skarpetki za kostkę, czy może tak było zawsze, tylko w dobie przed #tinder trzeba było przynajmniej udawać, że nie jest się idiotką - zanim udało się wejść z facetem w związek? Pytam całkiem poważnie
#logikarozowychpaskow #zwiazki #humorobrazkowy
Dr_Killjoy - Czy któryś #rozowepaski jest w stanie wytłumaczyć renesans #astrologia w...

źródło: comment_1615471951Qy1TUmn9XthJzLhkYFosEN.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Historią o fotografii przypomniałeś mi znaną mi kiedyś przelotnie grupkę ufologów xD

@TantnisKrzyzowiaczek: Ja byłem w tym temacie o level wyżej - byłem modem na jednym z największych polskich forów dotyczących zjawisk paranormalnych. ( ͡° ͜ʖ ͡°) To było bardzo fajne miejsce, bo jego użytkownicy podzieleni byli na sceptyków i zwolenników, więc to nie wyglądało tak, że to była jakaś zajezdnia nawiedzonych, którzy uważają że takie
  • Odpowiedz
@edenmar: Uwielbiam ten serial, problem jest taki że jest to fragment wyrwany z kontekstu. Trzeba zobaczyć serial żeby go zrozumieć, Rust rozpaczliwie szukał wyższego znaczenia, cała jego krucjata jest spowodowana poszukiwaniem czegoś więcej. Przecież on w ostatnim odcinku przechodzi nawrócenie wraz z zakończeniem sprawy.
  • Odpowiedz