Wpis z mikrobloga

@wyk00p A jak chcesz się zarazić HIV od przechodnia? XD Nic o epidemii u nich nie słyszałem, nie mówię, że nie ma. Nie wiedziałem, że tak to wygląda, kwestia karalności to faktycznie ważna sprawa do sprawdzenia, natomiast co do faktu, że potrzeba nam ludzi do pracy będę stał przy swoim.
  • Odpowiedz
@SkorpionX: Ale ja nie twierdzę, że nam nie potrzeba ludzi do pracy. Neguje tylko nierozsądną politykę imigracyjną. Od przechodnia się nie zarazisz, ale osoby zakażone powinny być wykluczone bo to zagrożenie.
  • Odpowiedz
@wyk00p żeby się tym zarazić trzeba bardzo chcieć i to w zasadzie nawet dwie osoby ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Ja natomiast mówię, że chamskim zwyczajnie jest pisać takie rzeczy na ogłoszeniach i tu polityka imigracyjna PiS nie ma na to wpływu, osoba co to napisała i wrzuciła to tutaj są wysoce nieuprzejme wobec osób narodowości Ukraińskiej.
  • Odpowiedz
@SkorpionX: Wiele osób jest nieświadomymi nosicielami i to jest ryzyko. Tak samo jest z odrą która praktycznie nie występowała, a zaczęła się pojawiać coraz częściej. Dziwnym trafem Ukraina to topka jeżeli chodzi o te choróbsko. Poza tym to heheszki. Z identycznymi zjawiskami można się spotkać wszędzie.
  • Odpowiedz