Aktywne Wpisy
Chciałbym otworzyć nitkę najdurniejszych porad jakie kiedykolwiek usłyszeliście.
Ja zacznę od:
"Nie szukaj miłości sama się znajdzie"
i
"Z sexem etc. nie ma się co spieszyć"
#przegryw
Ja zacznę od:
"Nie szukaj miłości sama się znajdzie"
i
"Z sexem etc. nie ma się co spieszyć"
#przegryw
motilal +58
Nie wiem jak bardzo nasrane we łbie trzeba mieć, żeby cieszyć się z tego, że zwykli ludzie, którzy poszli na koncert, zginęli w zamachu terrorystycznym. Mam wrażenie, że niektórym rusofobia tak bardzo przeżarła umysł, że bardzo chętnie by kogoś zamordowali tylko dlatego, że jest z Rosji.
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To tytuł znaleziska, które prawie dostało się na główną. "Prawie", bo w ostatniej chwili dzielny przedstawiciel postępowego lewactwa zorientował się, że neuropa zwołana do wykopywania mojego znaleziska wpadła w zasadzkę.
(dla niezorientowanych: osoby z grupy #neuropa udostępniają sobie listę "antyrządowych", "antykościelnych" oraz "antyprawackich" znalezisk do wykopywania i moje znalezisko - jako, że "antypisowskie" oraz okraszone odpowiednimi tagami - na tej liście się znalazło).
Pułapka była przebiegła. Tytuł, opis jak i całe znalezisko było w 100% prawdziwe! Po prostu zaproponowałem podatek od zakupu wanien o pojemności ponad 200 litrów, nazywając go "daniną suszową" i zrobiłem o tym Wykop. Każdy, kto zapoznał się z treścią znaleziska mógł się dowiedzieć, że uważam siebie za eksperta i nazwałem swoją propozycję zawoalowanym podatkiem od luksusu. Dlaczego więc zablokowano mi dostęp do serwisu? Dlatego, że treści wykopów prawie nikt nie czyta i nic tak świetnie tego nie obnażyło jak mój eksperyment. A władzom serwisu nie zależy na tym, żebyście myśleli samodzielnie.
Żyjemy w świecie przesyconym informacjami. Wiadomości jest tak dużo, że normalny człowiek nie ma czasu tego wszystkiego weryfikować. Ufamy więc "tłumowi", przelatując newsy po nagłówkach. Wydaje nam się, że 4000 wykopujących nie może się mylić. Ulegamy błędom poznawczym - efektowi potwierdzenia, zasadzie podczepienia... tylko pojedyncze osoby zaglądnęły do treści znaleziska o daninie suszowej, a wiem o tym, ponieważ każdy, kto tego dokonał, miał za zadanie wkleić komentarz z listy "ustandaryzowanych" komentarzy neuropy, tj.:
• Państwo z dykty i kartonu
• A szkoda strzępić ryja na tych skur...
• Wszystko się wali, inflacja jak w Wenezueli, a oni się zajmują aborcją.
• Zawistny Karakan - kawaler.
• Prędzej skolonizujemy Marsa niż odkręcimy "REFORMY" PiSdzielców
• (╯°□°)╯︵ ┻━┻
• Zlot pisowskich trolii za 3,2,1...
• Czy ten spier... rząd zrobił cokolwiek dobrze?
• Jestem matką dwójki dzieci i ze względów finansowych nie mogę mieć trzeciego. Powiem wprost - przez Kaczora boimy się z mężem uprawiać seksu. Żadne zabezpieczenie nie jest skuteczne w 100%, a teraz jeszcze mają mnie zamknąć w jakiejś psychuszce za to, że lubię przyjemność!? WTF?
• Pora zdelegalizować ten kraj
• Ciemny lud i tak będzie bał się wyjść z domu, po pandemia xD
• (mem z kopaniem elektoratu)
• (zdjęcie z Kaczyńskim - możliwie brzydkie)
• (mem ze Stonogą)
• (mem - trudna do przełknięcia pigułka, KOD miał rację)
• Platforma może nie była idealna, ale przynajmniej nie cofali nas do średniowiecza.
• Chyba do reszty ich poj$$^(ło
• Teraz już wiecie, po co rządowi koronawirus? Chcą was trzymać za mordę
• Bynajmniej bombelkom dali
• Brak słów
• Moja koleżanka z Azji chciała się tu przeprowadzić, ale jak zobaczyła, co wyprawia Kaczyński, to zrezygnowała. Nie dziwię jej się.
• Proponuję od razu przywiązać kobiety do krzeseł i traktować jak inkubatory. Przynajmniej dzietność wzrośnie
• (odpowiedź do powyższego: csiiii, lepiej nie podsuwaj im takich pomysłów xD)
• No to w TVP wybije szambo... już widzę te paski "Polska sprzeciwia się cywilizacji śmierci". Masakra.
• Czekamy na przymusowe katechezy
• Osiągnięcia PiSu: 1) skłócenie ludzi 2) inflacja 3) ogromne zadłużenie 4) brak perspektyw na przyszłość
• Mirki, podacie jakieś fajne państwa, gdzie można stąd uciec w #!$%@??
Przemyślenia po eksperymencie? Takich prowokacji już nie będzie. Uznałem, że znacznie lepszą robotę zrobię, jeżeli każde znalezisko, na które się napatoczę lub do którego zostanę wezwany zostanie przeze mnie zweryfikowane. Myślę, że to przynajmniej odrobinę utrudni życie naszym kochanym bojówkarzom. Ja zaś dokształcę się z wiedzy o świecie. Oczywiście w każdym znalezisku będę dostawał z automatu 624 minusów (do minusowania komentarzy też się zwołują), ale mnie to nie zniechęca.
Radość moderatora + nazwanie mnie pisowskim klaunem, uprawiającym pisowskie tricki:
https://www.wykop.pl/wpis/55694633/4659-czerwony-jak-wig20-niezla-proba-pisowski-klau/
PS na szczęście udało mi się zachować najfajniejsze komentarze :D
#bekazlewactwa #bekazneuropy #bekazpisu #moderacjacontent #eksperyment
@remul @kargaroth @Rabusek @nabzd
Znaczy się, zrobiłeś baita, tematem był podatek. I dziwisz się że "o mały włos" nie weszło na główną? Przy obecnym rządzie? Gdzie chyba wszyscy wiemy co te tuzy intelektu potrafią wymyślić?
No chłopie, gratuluję. To trzeba mieć talent by pójść na taką łatwiznę XDDDD
Bo szczerze mówiąc to myślałem że ten typ od szkalowania Polski w Hoi4 poszedł na łatwiznę ale ty to już w ogóle "very easy mode" odpaliłeś.
Ja na to trafiłem bo, co jak co, tytuł jednak był "chwytliwy".
Dla mnie wnioski z tego eksperymentu są proste:
Masa ludzi traktuje Wykop jak Twittera - czyta tylko tytuł i opis. A link?
@remul: Zarobił bana za wpuszczenie n-tego fejka. Pierwszy raz nie zarobił, drugi raz nie zarobił, za kolejnym wreszcie zarobił. 100% słusznie, bo sianie dezinformacji jest debilną zabawą.
Tak, tak, wiem, będzie tłumaczył, że to nie był fejk, bo przecież jakby przeczytali do końca, to by wiedzieli - no ale wykopki nie czytają, co jest wiadomym od dawna.
@Andreth: No wiemy. Udowodnił to. Może właśnie dlatego można to traktować jako, może dość kontrowersyjną, ale jednak, próbę ratowania poziomu.
@screenshot: i to jest coraz bardziej powszechny problem. Wiemy coś, ale w
To zresztą powtarza się tu regularnie, przy innych tematach,
@Czerwony_jak_WIG20: nie #!$%@?, nie znalazło się na żadnej liście, bo takowa nawet nie istnieje