Aktywne Wpisy
Edenes +1
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że
źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Clermont +35
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to

Przed pojawieniem się 8 sezonu krążyło mnóstwo teorii i spoilerów.
Szukam jednej z nich. Widziałem ją na youtube i była podzielona na odcinki. Nie wiele z niej pamiętam, ale wiem, że królową została córka Jona i Deanerys(Lyanna), a do czasu osiągnięcia przez nią pełnoletniości na tronie zasiądzie Tyrion, strzec jej będzie Jorah, a Misandei miała być jej "niańką".
Danka została stracona przez króla Eurona, a Jon umarł przez rannego smoka i dziki ogień pod miastem
#got
A i oglądałem to na kanale gościa który miał głos jakby miał przytrzaśniete jaja rozporkiem.
źródło: comment_1615392732qyXXTbyBQGogDPqvcUGQ6C.jpg
Pobierz@JohnDoe01: ten opis pasuje do większości kanałów o teoriach z GoT XD
To nie jest nic wyróżniającego. Teraz tak się robi seriale. Mają być do oglądania dla robiącego obiad i przeglądającego media społecznościowe podczas seansu szarego człowieka. Pozostałe seriale też są słabe.
Przeczytałeś w ogóle, co napisałem?
A ty za to sam nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem prostego zdania.