Wpis z mikrobloga

#seriale #graotron
Przed pojawieniem się 8 sezonu krążyło mnóstwo teorii i spoilerów.
Szukam jednej z nich. Widziałem ją na youtube i była podzielona na odcinki. Nie wiele z niej pamiętam, ale wiem, że królową została córka Jona i Deanerys(Lyanna), a do czasu osiągnięcia przez nią pełnoletniości na tronie zasiądzie Tyrion, strzec jej będzie Jorah, a Misandei miała być jej "niańką".
Danka została stracona przez króla Eurona, a Jon umarł przez rannego smoka i dziki ogień pod miastem
#got
A i oglądałem to na kanale gościa który miał głos jakby miał przytrzaśniete jaja rozporkiem.
JohnDoe01 - #seriale #graotron
Przed pojawieniem się 8 sezonu krążyło mnóstwo teorii...

źródło: comment_1615392732qyXXTbyBQGogDPqvcUGQ6C.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

była podzielona na odcinki i oglądałem to na kanale gościa który miał głos jakby miał przytrzaśniete jaja rozporkiem.

@JohnDoe01: ten opis pasuje do większości kanałów o teoriach z GoT XD
  • Odpowiedz
@JohnDoe01 Dosłownie każda, nawet najsłabsza fanowska teoria, była lepsza od tego co zrobili ci nieudolni partacze xD Nawet trzymając się oklepanych schematów fantasy to lepiej by ten serial wyszedł.
  • Odpowiedz
@Trybun_Plebejski: To zakończenie wcale nie było złe. Bardzo złe było za to wykonanie. Po prostu dno. Równia pochyła od 2 sezonu. Już 3 sezon wydawał mi się katastrofą, ale gdy później do niego wróciłem, to wypadał naprawdę nieźle przy kolejnych.
To nie jest nic wyróżniającego. Teraz tak się robi seriale. Mają być do oglądania dla robiącego obiad i przeglądającego media społecznościowe podczas seansu szarego człowieka. Pozostałe seriale też są słabe.
  • Odpowiedz