Wpis z mikrobloga

Witam.
Właśnie założyłem tu konto po raz kolejny, ponieważ otrzymałem wiadomość od moich dawnych internetowych znajomych, że szukacie mnie - Rafała J., który podobno jest metroseksualny.
Na wstępie dziękuję za komplement.
Odnosząc się do sprawy:
Nie jestem żadnym Oskarkiem, a z Suchodolskim rozmawiałem ostatnio w styczniu 2019 roku.
Ludzie, minęło ponad dwa lata, a wy nadal jakieś teorie spiskowe wysnuwacie.
Nie obchodzi mnie Suchodolski, Szkolna i cała ta inna patologia.
Byłem idiotą, że się w to wpakowywałem, bardzo tego żałuję. Nigdy więcej bym nie powtórzył tego błędu.
Szkolną co jakiś czas oglądam, ale tylko dla rozrywki.
Bardzo was proszę, abyście mnie zostawili w spokoju. Róbcie sobie ze Szkolną co chcecie, mnie to nie interesuje.
W tej chwili, nawet gdyby mi ktoś płacił, to nie chciałbym mieć z takim towarzystwem kontaktu.
Wylogowywuję się z tego pełnego nienawiści i zawiści do drugiego Polaka portalu i mam nadzieję, że nikt mnie nie zmusi, do ponownego założenia konta w tym toksycznym miejscu, które narobiło w moim życiu, bardzo wielu szkód.
Innym ludziom, którzy są (tak jak ja kiedyś) naiwni i chcieli pomóc osobom ze Szkolnej, a przy okazji są ludźmi wrażliwi, odradzam jakiekolwiek komunikowanie się z tym towarzystwem - zarówno z głównymi bohaterami, jak i z widzami - to toksyczne środowisko, niczym rozpuch z Arsenu.
Dziękuję za tę wypowiedź i żegnam wszystkich.
Za pamięć nie dziękuję.
#kononowicz #suchodolski #szkolna17 #metroseksualny
  • 17
@: weź nam opowiedz, jak Sradka wkręciłeś do lateksowej szajki, jak ona powstała, ilu członków, jak to wyglądało w rzeczywistości, jak funkcjonowała i czy funkcjonowała w takim trybie opis którego się czasem tutaj pojawiał i czy w ogóle funkcjonowała - podstawowe pytanie. Będziemy mieli rzeczywisty obraz, bo obrońcy i propagatorzy patostreamera Jarosława "Mexicano" A. kłamią tutaj na okrągło i tworzą alternatywną historię - mającą służyć propagowaniu wymienionego patostreamera na niepowiązanym tagu, tym