Aktywne Wpisy

magdalena-gaska +13
Biały i czarny kolor skóry dają po prostu ładny kontrast i fajny efekt estetyczny, niekoniecznie jest to promowanie jakiś mieszanych związków przez duże złamane nosy jeśli chodzi o zdjecia/reklamy
#niepopularnaopinia
#niepopularnaopinia
źródło: temp_file3116058598382351800
Pobierz
ziuta052 +5

Chociaż standardowo musiałam wpaść na dziada z agresywnymi burkami bez smyczy. Jeszcze się na mnie darł, że jego psy się tak normalnie nie zachowują, więc to mój pies je sprowokował swoim agresywnym sposobem stania xD
Ludzie z nieodwoływalnymi psami bez smyczy to rak, a w lesie to podwójny rak (・へ・)
#psy #pokazpsa #owczarekniemiecki
źródło: comment_1615144022n4gVnwTJBWXhh7GayzWo6H.jpg
Pobierz@r__k: dobra, brzmi absurdalnie, ja tam nie wnikam jak stał pan pies, ale ja znam takie sytuacje z autopsji i nienawidzę tego xD
Ja mam spoko psa, naprawdę to dobry pies, tylko ma słabe nerwy xD jak widzę, że jakikolwiek pies ma postawę agresywną, albo nie daj Boże pełznie na napiętej smyczy jak
Jezu, jacy ludzie są #!$%@? głupi..no ale co ja mówię, jakbym sama miała w życiu mało absurdów. Na niedziele z handlem nie ma co liczyć, ale jakby gastronomię otworzyli, to może byłoby choć trochę mniej ludzi w lasach, znowu byłby święty spokój (ಠ‸ಠ)