Wpis z mikrobloga

@Opalka: tak, już widzę jak go skazują na podstawie jednego dzwonka w domofon i streama z ulicy musiałby mieć Jarek dobrą papuge, chociaż i z dobrą wątpię czy by to wyczerpywało znamiona stalkingu. Już nie mówiąc że nie było na streamie gróźb karalnych, gróźb pozbawienia zdrowia albo życia z ust Olgierda
@Opalka: nie leniwy a po prostu dziad bez pieniędzy. Wy bobolaki się dowiedzcie ile kosztuje adwokat i to nie mówi o takim panu Widackim tylko zwykłym adwokacie. Mój kolega pobił jednego hama który do niego startował, dostał tam jakieś koszta które musi zwrócić gościowi ale to drobne w porównaniu do adwokata który za 3 wizyty w sądzie
i jakieś porady zainkasował 7tysięcy złotych. A przy takim stalkingu to ile by takich
@Opalka: Ale komentowanie czyichś poczynań w internecie i jedno zadzwonienie domofonem stalkingiem nie jest. W przeszłości zgłaszałem sprawę stalkingu na policję i z doświadczenia wiem ,że nikt się nie palił żeby odpowiednie kroki podjąć. Mimo ,że dowodów w różnej postaci było multum a typ codziennie czatował pod moim domem i padały groźby karalne.
dobry papuga? Pan prezydent może by takiego potrzebował, żeby wreszcie patostreamer "Mexicano" przestał bezprawnie wykorzystywać jego wizerunek w celach zarobkowych