Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
@Mortal84 ma ponoć zaplanowaną jakąś trasę w okolicach Żor, żeby zdobyć takiego #kwadraty, co to żodyn na mapie go niy mo. To czemu nie zdobyć go grupką Mirków i Mirabelek? ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Panie Mortalu kochony, jakieś obiekcje co do tego? Wprawdzie nagłe ochłodzenie jest przewidywane, ale prognozy z dnia na dzień się nie sprawdzają, a co dopiero na 2 tygodnie do przodu. Niemniej mam propozycję, żeby w niedzielę, 21.03, COŚ ZAKRĘCIĆ. POWOLUTKU ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Bo ja powolniak jestem.
Wołam tych, co to wiem, że zajmują się jeżdżeniem w moich rodzinnych okolicach i może mieliby chętkę na takie zebranko vikopków rowerowych @edicsson @againcognito @MordimerMadderdin @metaxy @guru8 @Masterczulki
#rower
@Masterczulki: To masz karę za to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@againcognito: No dla mnie takie combo to też przesada, ale jak się zdarzy w trasie, to co zrobić :)
No i kilka minut temu znajoma z pracy mi pisze, że jest na kwarantannie.
No i teraz to nie zapominaj się odkażać, tylko bimberkiem, bo dopiero +60% zabija covida ( ͡° ͜ʖ ͡°)