Wpis z mikrobloga

Halko południowi kolarze, może pora zacząć się ustawiać, żeby mieć to nagrane zawczasu... od 18 zjeżdżom na Gůrny Ślůnsk i do jakiegoś 23 jestem na bazie i śmigam po okolicy zalepiając kwadratowe dziury z fatrem. No ale chciałbym też coś z szanownymi kolegami z Internetu przejechać!

@Mortal84 ma ponoć zaplanowaną jakąś trasę w okolicach Żor, żeby zdobyć takiego #kwadraty, co to żodyn na mapie go niy mo. To czemu nie zdobyć go grupką Mirków i Mirabelek? ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Panie Mortalu kochony, jakieś obiekcje co do tego? Wprawdzie nagłe ochłodzenie jest przewidywane, ale prognozy z dnia na dzień się nie sprawdzają, a co dopiero na 2 tygodnie do przodu. Niemniej mam propozycję, żeby w niedzielę, 21.03, COŚ ZAKRĘCIĆ. POWOLUTKU ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Bo ja powolniak jestem.

Wołam tych, co to wiem, że zajmują się jeżdżeniem w moich rodzinnych okolicach i może mieliby chętkę na takie zebranko vikopków rowerowych @edicsson @againcognito @MordimerMadderdin @metaxy @guru8 @Masterczulki
#rower
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie wiem, gdzie powóz w pobliżu zostawić, ale to się da poobczajać bliżej wyrypy pewno

@AbaddonLincoln: No będę musiał coś popatrzeć, bo najbliżej to wiem, ze przy Learze można auto zostawić, o ile nic sie nie zmieniło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ewentualnie, okoliczne ludki (o ile takie tu są) mogą coś doradzić :D
  • Odpowiedz
@edicsson @againcognito @MordimerMadderdin @metaxy @guru8 @Masterczulki @cymerek

bo w sumie za 24h jestem już na bazie, to pora zacząć się zastanawiać czy ma prawo dojść do skutku nasz ustawix. Widziałem, że IMGW prognozuje niezły gnój i się zastanawiam czy to ma sens XD Inne prognozownie jakieś optymistyczniejsze są, ale dalej max 3 stopnie i opad możliwy. Kurła, a tydzień później niby już -naście. Jestem Sasinem
AbaddonLincoln - > @edicsson @againcognito @MordimerMadderdin @metaxy @guru8 @Masterc...

źródło: comment_16160154879IREhlr4OfhwfvpAHVdvJr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@AbaddonLincoln: Sasin to mógł maczać ręce w tej prognozie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie ty tam widzisz opady? Ja patrzyłem na Accuweather i zero opadów, wiatr do 30 km/h i +4 stopnie :D
Weź też jeszcze pod uwagę, że to tylko prognoza, przypomnę że chyba dwa tygodnie temu miał być niesamowity nawrót zimy i -20, a było +15 xD
  • Odpowiedz
@AbaddonLincoln: Będzie dobrze, czas na panikę będzie jak zacznie śnieg sypać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wystarczy wziąć cieplejsze ciuchy i coś przeciwdeszczowego i się hartować xD
Poza tym zawsze jest opcja w sobotę, chociaż w niedzielę mi pokazuje lepszą pogodę
@againcognito: Nowy rower to nie odpowiednia motywacja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz