Aktywne Wpisy
Wrrronika +18
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +23
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
@Mortal84 ma ponoć zaplanowaną jakąś trasę w okolicach Żor, żeby zdobyć takiego #kwadraty, co to żodyn na mapie go niy mo. To czemu nie zdobyć go grupką Mirków i Mirabelek? ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Panie Mortalu kochony, jakieś obiekcje co do tego? Wprawdzie nagłe ochłodzenie jest przewidywane, ale prognozy z dnia na dzień się nie sprawdzają, a co dopiero na 2 tygodnie do przodu. Niemniej mam propozycję, żeby w niedzielę, 21.03, COŚ ZAKRĘCIĆ. POWOLUTKU ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Bo ja powolniak jestem.
Wołam tych, co to wiem, że zajmują się jeżdżeniem w moich rodzinnych okolicach i może mieliby chętkę na takie zebranko vikopków rowerowych @edicsson @againcognito @MordimerMadderdin @metaxy @guru8 @Masterczulki
#rower
albo upraszczając sprawę, zagrać w klasyczny zamek Chudów z elementem kwadratowym XDDD
https://www.strava.com/routes/2803737739896866060
Mnie się podoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AbaddonLincoln: No będę musiał coś popatrzeć, bo najbliżej to wiem, ze przy Learze można auto zostawić, o ile nic sie nie zmieniło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ewentualnie, okoliczne ludki (o ile takie tu są) mogą coś doradzić :D
@AbaddonLincoln: wołaj mnie też. Może uda się zapakować w peżo z @metaxy i podjechać
bo w sumie za 24h jestem już na bazie, to pora zacząć się zastanawiać czy ma prawo dojść do skutku nasz ustawix. Widziałem, że IMGW prognozuje niezły gnój i się zastanawiam czy to ma sens XD Inne prognozownie jakieś optymistyczniejsze są, ale dalej max 3 stopnie i opad możliwy. Kurła, a tydzień później niby już -naście. Jestem Sasinem
Gdzie ty tam widzisz opady? Ja patrzyłem na Accuweather i zero opadów, wiatr do 30 km/h i +4 stopnie :D
Weź też jeszcze pod uwagę, że to tylko prognoza, przypomnę że chyba dwa tygodnie temu miał być niesamowity nawrót zimy i -20, a było +15 xD
BTW @Mortal84 mi z wołania umkneł
Poza tym zawsze jest opcja w sobotę, chociaż w niedzielę mi pokazuje lepszą pogodę
@againcognito: Nowy rower to nie odpowiednia motywacja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)