Jakiś czas temu wygrałem #rozdajo, które zorganizował Mireczek @Foxio. W ramach nagrody mój samochód został umyty, wypolerowany i nawoskowany. Nie byłbym sobą gdybym nie podzielił się z Wami fenomenalnym moim zdaniem efektem.
Wczoraj mogłem obserwować jak mój Focus nabiera połysku dzięki relacji z pracy i już widziałem, że lakier na drzwiach otrzymał nowe życie. Po dotarciu na miejsce gdy samochód został skończony efekt przebił moje najśmielsze oczekiwania!
Zbliżają się cieplejsze miesiące i to świetny moment żeby zadbać o kondycję lakieru co by blask słońca oślepiał zazdrosnego somsiada (✌゚∀゚)☞ Chciałbym serdecznie polecić @Foxio - zna się na tym co robi i warto powierzyć mu furę!
Zamieszczę w komentarzu kilka kolejnych fotek - małe #chwalesie.
@galaxybear: Pisałem to z przekąsem ( ͡°͜ʖ͡°) A kołpaki w zimówkach są wg mnie zbędne, szczególnie, że stalówki jak nowe i kolorystyka pasuje. Założę w przyszłym tygodniu letnie z alufelgami to efekt będzie podbity (✌゚∀゚)☞
@MentorPL: #!$%@?ą mnie ludzie, którzy niby mówią, że interesuje ich w jakiś sposób wygląd samochodu (mycie, woskowanie) jednocześnie jeżdżą na stalówkach i baloniastych oponach (z wyjątkiem terenówek). xD
@kipowrot: No tak, zimówki koniecznie muszą być na Alu, wcale nie mogę ich w przyszłym tygodniu założyć jak już się cieplej robi i na wiosnę zadbałem o samochód. Masz rację, trzeba zrobić licencję na dbanie o samochód bo za dużo amatorów się do tego pcha ;)
Wczoraj mogłem obserwować jak mój Focus nabiera połysku dzięki relacji z pracy i już widziałem, że lakier na drzwiach otrzymał nowe życie. Po dotarciu na miejsce gdy samochód został skończony efekt przebił moje najśmielsze oczekiwania!
Zbliżają się cieplejsze miesiące i to świetny moment żeby zadbać o kondycję lakieru co by blask słońca oślepiał zazdrosnego somsiada (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Chciałbym serdecznie polecić @Foxio - zna się na tym co robi i warto powierzyć mu furę!
Zamieszczę w komentarzu kilka kolejnych fotek - małe #chwalesie.
Odsyłam do fanpage'a Wypolerowany, na którym można znaleźć większą liczbę realizacji tego Mireczka:
https://www.facebook.com/wypolerowany/
#chwalesie #samochody #motoryzacja #detailing #autodetailing #wroclaw
https://youtu.be/ZjSh66vePFQ
@Lordon: Niby gdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)