Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
¯\_(ツ)_/¯ tak mi powiedziała babka w 2018 r jak oddałem krew (nie była to pierwsza dawka), obecnie mam oddane niecałe 2 litry
A OPowi chodzi w ogóle o coś zupełnie innego, bo o legitymację Zasłużonego Honorowego Dawcy Krwi wydawaną przez PCK po 6/12/18l dla mężczyzn.
@xxx12321_new: @Profil_Internetowy: wam wydaja, a ja w 2018 r babka mi powiedziala, ze juz nie wydaja takich ksiazeczek, bo chcialem sie zorientowac jak to wyglada z tym wydaniem ksiazeczek to mi tak odpowiedziala, ze nie wydaja juz w ogole. Obecnie mam niecale 2 l oddane
@skeeball: A tu książeczka, przy której inne wymiękają. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@smacznyy: mylisz zwykłą książeczkę do zbierania pieczątek, której już faktycznie się nie wydaje z legitymacją ZHDK, którą wydaje się razem z