Aktywne Wpisy

Voltee +644
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0

Później wyszło, że w sumie to jestem INTJ, a jest nas około 1.5%. Chociaż jestem też ambiwertykiem więc jestem trochę bardziej E.
Co jest zabawne zawsze szukałem jakiegoś planu, sensu życia a jak jacyś xSxx mi gadali, że sensem jest poszukiwanie sensu albo inne pierdy to czułem ból.
Moje życie nabrało sensu i wartości gdy stworzyłem plan i zacząłem go realizować. Wcześniej to była katorga.
Zawsze się interesowałem nauką i futuryzmem teraz już rozumiem dlaczego.
Ale jestem też emocjonalny więc nie do końca INTJ mimo, że T jest u mnie dominujące to jakoś tak nieznacznie.
Zawsze traktowałem wszystko jako grę i próbowałem zrozumieć jak to działa, połączyć kropki.
Szkoda, że jest nas tak mało bo w tym świecie ludzie o naszym typie osobowości mogą się czuć jak UFO albo dziwacy.
I też przeczytałem, że INTJ toksyczny bez masterplanu ma tendencje destrukcyjne, same. To była jedyna rzecz która mi nie pasowała w moim byciu INTJ.
Wpadałem też w typowe pułapki bycia INTJ czyli teorie spiskowe czy zamknięcie się w swojej głowie. Analizowanie wszystkiego do porzygu..
#mbti #intj
źródło: comment_1615045643d6hlARTxEcK0VPno7RCWNr.jpg
Pobierz